İlk buluşmanız karşı tarafın doğum gününe denk gelseydi ne tür bir hazırlık yapardınız? Normalde doğum günlerine önem vermem ve bu günler için özel bir şey hazırlamam fakat karşı taraftan etkilendim, abartıya kaçıp karşı tarafı korkutmayacak küçük bir jest yapmak geliyor içimden. Evde vişneli kek yapıp götürsem ağlak romantik kızlar gibi mi gözükürüm?

Bir de tanıştığımız gün kendisi ameliyat olmuştu o zaman da çiçek göndermiştim. Hem çiçek hem doğum günü jesti üst üste gelmiş olacak. Daha önce yapmadığım şeyler. Karşı taraf için fazla istekli de gözükebilirim.

Edit: Doğum gününde bir organizasyon yapmıyor. Benimle şarap datei yapacak sadece.

 

Bence doğum günü yemeğini ödeseniz yeterli olur. İlk buluşmadan uğraşıp bir şeyler yapmak çiçeğin de üstüne fazla olabilir biraz.

ms brownstone

Küçük bir hediye alırdım. Kek yapma işine falan girmezdim :)

rock n roll

Valla ben bir şey yapmazdım sanırım. Buluşunca laf arasında kutlardım sadece. Buluştuktan sonra devam kararı alınırsa vişneli kek olayına girilebilir bence.

Amaranta ursula

İlk buluşmada her şey için erken bence, hediye için de hele ki kek yapmak falan çok erken.
Sadece kutlamak yeterli.

mutekebbir

Seni çok iyi anlıyorum ve iyi niyetinin gözlerinden öpüyorum hocam. Fakat günümüzde böyle şeyler aşırı olarak nitelendiriliyor. Küçük bir hediye, maksimum pozitif enerji kafi.

pavlis

Yapmaktan vazgeçtim teşekkürler herkese :d

ruhen hastayim ben

Bir de vişneli keki tutturmak zordur, risk alma.

rock n roll

Vişne, kek ve vişneli kek seviyorsa yap. Zaten ilk buluşmayı doğum gününe ayarlamak biraz... Öte yandan bu devirde ince düşünmenin ya da önem vermenin karşı taraftaki algısı ile ilgili olarak arkadaşların verdiği bilgiler doğru elbette ama sonuçta karşıdaki kişi kafa dengi, düşünce yapısı benzer biri ise zaten +puan olarak yazar. Değilse zaten kazanç kafanın uymayacağı biri ile zaman, kayıp ise kek malzemeleri olacak.

Bu arada bunu etkilenme ve doğum gününü arkadaşları/ailesi vs. ile değil ilk buluşmayla geçirmeyi tercih eden kişiler için söyledim. Libidonuz yükseldiği ya da yalnız kalmamak için biriyle ilişkiye yol aldığınız zamandaki buluşmalarınız için denemeyiniz!

nawar

Senin canını yerim ya. Kek yap kek. Erkekler sever yemeği.

hops

Kek fazla anaç bir vibe verir diyecektim ama vazgeçmişsin zaten.
İlk buluşmadan büyük hediyeye gerek yok +1
Ama doğum gününü seninle geçirmeyi tercih ettiği için hiçbişi almamak da olmaz. Zor bir karar, dengeli bir hediye almak lazım zor karar :d

Bruce

Şarap date'ine ne keki? Olmaz. Madem şarap, butik çikolatacıdan minik bir kutu çikolata alın, şarap yanına gidecek bitter, meyveli falan bir şeyler. Hem dengeli makul hediye olur, hem beraber yersiniz.

kobuzchu kiz
1

mobil görünümden çık