ben bu pantolon işini çözemedim. çalışıyorum haftada 3 gün ofise gidiyorum. 2 tane kanvas pantolonum var biri lacivert biri haki yeşil. 1 kot pantolonum var koyu mavi. 1 keten pantolonum var o da yeşil. 1 de lacivert relax fit bir pantolon eşofman arası bir şey var. iş yerinde kotu da giyemiyoruz. en kullanışlılar kanvaslar olduğu için %90 o 2 pantolonu döndürüp duruyorum zaten diğer 2 pantolonum da farklı kumaşlarda olmasına karşın aynı renklerde. bu durumdan sıkılmaya başladım ama ne alırsam kullanışlı olur onu da çözemedim. her üstüme en güzel ya lacivert ya da haki yeşil gidiyor gibi geliyor sonunda. sizin sık sık giydiğiniz kaç pantolonunuz var ve pantolonda hangi renkleri tercih ediyorsunuz? işte giymeye de uygun olacak farklı renklerde nasıl pantolonlar önerirsiniz bana?




 

Benim tüm giysilerin aynıdır. Aynı kottan, pantolondan, şorttan vs 10ar tane falan var. Gömlek ve tshirt de öyle. Beni tanımayan biri "ıyy her gün aynı giysisi giyiyor" diyebilir mesela.

numlock

dört beş çeşit kot pantolon. hepsi mavi tonlarında ve genellikle koyu.

bende de hiç kanvas yok mesela.
bazen usendigimde bi kotu bi hafta giyerim.

kadınlar için seçenek çok, biz anca o pantolon şu pantolon.

tabudeviren

Ben iş yerinde takım giyiyorum. 20’den fazla takımım var. İş dışında giydiğim çeşit çeşit 20-30 pantolonum var. Koyu renkler ağırlıklı.

gabe h coud

bu yaz günlerinde kot pantolon çok bunaltıcı oluyor. bir de dar kesimse daha fena. ben de muzdariptim bu konudan. millet çoktan kot pantolonları bırakmış. kumaş gibi görünen rahat pantolonlar giyiyorlar. beli lastikli bağcıklı falan. genel ismi jogger diye geçiyor. bir de keten pantolon çok moda. kadın kişiler de erkekleri gazlıyor bu konuda sosyal medyada her gün. yani keten ve jogger pantolonlara dadan. avva'da güzel modeller var.

edit: baggy kesim pantolonlara da bak biraz bol ama tarz.

xrated

çok var ama kilo değiştiği için 3-4 tanesini giyiyorum
yazın bol kesim ince kumaşlı kot

bir soru sorcam

Uzun zamandır 3 farklı dockers kullanıyorum. Herbirini 1 hafta giyip sonra kirliye atıyorum. Bence 4 pantolondan fazlası gereksiz

ferenc
1

mobil görünümden çık