Randevu bulamıyorum arkadaşlar cildiyeye, belirtiler kaşıntı okuyor arada sırada tam olarak değil ama ince bir kabuklanma durumu da var, hangi kremi kullanmak lazım geçmesi içn?




 

Egzamadır. İnce ise Bepanthol Sensiderm dene.

prole

sadece göğüs ortasında mı var? seboreik dermatit muhtemelen ama orada olup yüzdeki t bölgesinde olmaması ilginçmiş. egzama denilen şeyin asıl adı atopik dermatit ellerde kollarda çok olur. seboreik dermatit ise yağlı egzama diye de geçer vücudun yağlı bölgelerinde olur. göğüsler, t bölgesi, saç derisi gibi. sizde azsa bepanthol sensiderm alıp yatıştırabilirsiniz. çoksa kortizonlu kremler var (ketoral) onlardan kullanmanızı öneririm ama onları sürekli kullanamıyorsunuz prospektüsünü iyi okuyun max 5 gün falan üst üste kullanım süresi.

semaforo de medianoche

Fotoğraf çekip koysan daha iyi anlaşılır da, sadece sıcaktan isilik bile olabilir o.

muhayyer divan

sedef olabilir. dermovate, temetex gibi kremler var ama kortizonlu. isterseniz önce nemlendirici kullanın. nivea, neutregena gibi markaların.

tabudeviren

Seboreik dermatit, Dermovate merhem. İnce bir tabaka şeklinde uygulayın fazla sürmeyin sürdükten 10-15 dk sonra peçete ile silin veya yıkayın yıkarken de ketoral tarzı bir şampuan kullanabilirsiniz günlük duş almayı ihmal etmeyin ve kesinlikle ilaç sürdükten sonra o bölge güneş görmemeli

apocalipy
1

mobil görünümden çık