Arkadaşlar selamlar , bana müthiş bir ilgi ile gelen kız arkadaşımla yaklaşık 4 aydır birlikteyiz. Sosyo ekonomik olarak benim çok altımda bir pozisyonda , ancak bana maddi olarak hiç yük olmamaya çabalıyor. pahalı aktivitelere gitmek istemiyor , 3 defadan birinde hesabı ödüyor. evime hep elinde alışveriş poşetleriyle geliyor, tatil masraflarını kendisi ödüyor vs. vs. yiyici bir tip değil kısacası.

Aramızda müthiş bir çekim var , durmadan ve saatlerce sevişiyoruz. Birlikte yiyip içip şehrin güzel noktalarını geziyoruz. Annesinin kişisel bir işini görmek durumunda kaldım ve bu sebeple tanıştık. Beni cinsel hayatımıza kadar , en yakın arkadaşına, annesine ve kuzenlerine dahi anlatmış. Sürekli sen benim karşıma çıkan en iyi şeysin diyip duruyordu, "ben bir yerlerde büyük bir iyilik yaptım ki sen bugün benim oldun" diyordu.

ilişkinin en başlarında, her şey yolunda giderken bir gün şöyle bir şey söyledi, "bir gün ben sana , olmuyor yapamıyoruz desem ,sen hemen tamam dersin, oldurmaya çalışmazsın" demişti. ben de "olmuyor diyen kişi bunu düşünüp tartmıştır , bunu söyleyecek noktaya geldiyse saygı duyup yoluma giderim tabi ki" demiştim.

Ancak kızda sürekli bir terk edilme korkusu mevcut. Kapıdan çıkarken biraz hasta gibiyse , "kendine iyi bak olur mu?" gibi bir şey söylesem , "bir daha görüşmeyecekmişiz gibi konuşuyorsun" tarzı tepkiler alıyorum. Bir gün bir organizasyona katılırken giymek istediği kıyafete karıştım. Bu konuda benimle inatlaştı "ben bunu giyeceğim" dedi ve ben de "herkes kendi hayatını yaşar , kendi kararlarını verir" dedim. kalktı gitti 1 saat balkonda sigara içti ve sonra yanıma gelip özürler diledi, "sen ne dersen nasıl istersen öyle olsun" dedi. sabahında ise seni kaybetmekten çok korkuyorum diye ağladı yatağın içinde.

Bir gün , kız arkadaşım ve annesi ile denize gittik ve dönüşte , geç saatte bir erkeğin laubali bir üslupla kıza mesaj attığını gördüm. Hesap sormadım , ama yüzüm düştü ve çok yorgun olduğumuz ve ertesi gün de erken saatte mesaimiz olduğu için o gece kızı evime davet etmedim. Kız bunu, o mesajı gördüğüm için yaptığımı zannetmiş ve "saçma sapan bir şey yüzünden ben şu an kendi evimde kendi yatağımda yalnız yatıyorum" dedi.

Ben de durumu izah ettim, rahatsız olduğumu ancak eve davet etmeme sebebimin farklı olduğunu belirttim. 2 gün sonra kız arkadaşlarıyla bir planı vardı, ben de kızlı erkekli bir ortamdan davet edildim gün içinde ve bunu söylediğimde "neden bu saate kadar haber vermiyorsun , benim akşamki planım iptal olmuştu oysa ki" diye bir başladı , kendi kendine "adam yerine konulmuyorum" temalı söylenmelere başladı.

Buradan itibaren yokuş aşağı gitmeye başladık , ben iletişimde bir onun bir benim adım atmamız gerektiği düşüncesindeyim ve sürekli mıç mıç mıç mesajlaşmayı sağlıklı bulmuyorum. buna rağmen her akşam en az 1-2 saat konuşuyoruz telefonda.

kız babasına, erkek kardeşine ve yeğenlerine bakıyor. evde annesi yok ve hem çalışıp hem de 4 erkeğin yaşadığı evi çekip çevirmek zorunda kalıyor. aradığımda "ev işi yapıyorum" dediyse , ben de tamam "işin bitince konuşuruz" dediysem, işini bitirip beni aramasını bekliyorum. çünkü işinin ne zaman biteceğini bilmiyorum. bense kendi evimde yalnız yaşayan bir adamım.

bir gün işten döndükten sonra annem bana uğramıştı ve ona kahve yapmıştım. kızı aradım, annem burada bir kahve içip kaçacak, senin de işin bitince konuşalım mı demiştim. o akşam beni aramadı. gece yatmaya yakın bana işimle ilgili teknik bir soru sordu, bir paragraf güzel bir cevap verdim. hiçbir tepki yok, teşekkür yok, iyi geceler demek yok.

ertesi gün işe geldiğinde onun bana gelip iletişim kurmasını bekledim, gelmedi. sabahtan yoğunduk , bir sürü insan etrafımızdaydı, akşam merkez ofise döndüğümüzde ise ben yine ona gitmedim. en son mesai bitimine doğru dayanamayıp yanına gittim, sarıldım öptüm. ama bana buz gibi bakıyordu.

akşamına ilişki sorunlarını konuşup durduğu en yakın arkadaşına gitmiş. sabah da telefonu ağlayarak açtı aradığımda. ben çok kötüyüm , ben bağımlı biriyim vb. şeyler söyledi. son derece özenli bir şekilde onun yanında olmak istediğimi belirttim. ama kötü göründğünü söyleyip gelmedi.

nereye gittiğini sürekli haber veriyordu, ama güzel sözler söylemekten, güzel sözlere karşılık vermekten kaçıyordu. ben ona güzel sözler söylemezsem panikliyordu, ismimle mi hitap ediyorsun diyordu.

ben , ilgi istediğini düşünüp onun yanında olmaya çalıştıkça ufak ufak fireler vermeye ve bana yakınlaşmaya başladı. ayrılık konuşması yapar gibi başladığı geceyi sarmaş dolaş evimize gidip sevişerek noktaladık.

sonra şöyle bir şey yaşandı; "benimle ilgili ne düşünüyorsun, ilişkimiz nereye gidiyor sence" dedi , ben buna net bir cevap veremedim , "sence?"
diye sorduğumda ben seni annemle bile tanıştırdım ve soruyu önce ben sordum dedi. ben onun ne düşündüğünü ısrarla sorunca bozuk bir şekilde "akıştayım ya" dedi kaşlarını kaldırarak. ben de onu anneme anlattığımı söyleyince çok şaşırdı, sevindi ve hakkında ne söylediğini merak etti.

ilerleyen haftada her şeyi rayına koymaya başladık gibi hissederken , gecenin 2 sinde gelen up uzun bir mesaj attı. beni çok sevdiğini, benim ona çok iyi geldiğimi, güvende hissettirdiğimi , ama benim ilişki ve iletişim tarzımı kökten değiştiremeyeceğini , benim ona yalnız hissettirdiğimi vs. söyleyerek, teşekkürler ederek , bana karşı hep sıcacık kalacağını belirterek, "belki çözülemeyecek şeyler değildir ancak devam etmenin de doğru olduğunu düşünmüyorum" şeklinde noktaladı.

bense ertesi gün , ilgiyi sevgiyi boca etmenin durmadan yazışmanın uzun ve sağlıklı bir ilişki değil, saman alevi gibi parlayıp sönen bir şey inşa edeceğini söyledim. onu hayatımın geri kalanında da istediğimi, sağlıklı , dengeli, sağlam bir ilişki inşa etmek niyetinde olduğumu, duvarlar örmek niyetinde olmadığımı, ancak istediği şey ayrılık ise , benden gitmek ise ona da engel olamayacağımı söyledim.

iki gündür görüşmüyorduk, işe gitmedim, aramadım , sormadım. 2. günün sonda beni arayarak ulaştı, tatlı tatlı gün içinde neler yaptığımı vs. sordu. ben de sıcak bir şekilde cevap verdim. sonra da onu yemeğe davet ettim. eve geçip durumlara bakacağını ve gelip gelemeyeceğini haber vereceğini belirtti. mesai sonrasında ise arayıp başının çok ağrıdığını, geceden uykusuz kaldığını eve gidip dinlenmek istediğini söyledi.

şu an halen iletişime geçmemekteyim ve kızı kafamdan atıp yoluma devam etme niyetim var. sizce bu kızın amacı nedir? beni neden aradı ve davetimi neden reddetti?

 

çok uzun okuyamadım ama kısaca herşey güzelken anlamsız seyiren bir dalgalanma var sanırım.

kız arkadaşınız gibi ama benzer bir tanışıklığım var, ben anlayamadığım için bıraktım :D sizin kadar ilerlemiş zaman ayırmış olsaydım alır karşıma konuşurdum :) yardım etmeye çalışırdım gerekiyorsa tabi.

böyle arayıp gelmemek olmamış gibi :)

baldan kaymak

ortada bu dengeyi bozan bir etken olduğunu düşünüyorum. kafa karışıklığına neden olacak biri var sanki?

"geç saatte bir erkeğin laubali bir üslupla kıza mesaj attığını"

neden? karşı cinse gecenin bir vakti samimi mesaj atılıyorsa o işte bir iş aranır bence. kız kapıyı açık bırakmış olabilir? bu tek bir kişiden gelen mesaj da olmayabilir?

bir de bu pencereden değerlendir bakalım. biz senin yaşadıklarını bilemeyiz ama sadece farklı pencereden bak diye söyledim.

mr.goodcat

@mr.goodcat , gelen mesaj şöyleydi , kızın adı Esra olsun diyelim , "Esraaaaa" saat gece 1 civarındaydı.başka bir şey de yazmadı çocuk. liseden 14 kişilik bir arkadaş grubundan olduğunu söyledi, istersem tanıştırabileceğini, istersem de derhal engelleyip geçebileceğini vs.

loch ness

Sırf cinsellik ve gezmek için yanında gelen bu onca duygusal yük iletişimsizlik çekilmez

Örneğin internetten bir ürün alırken en iyi yorumlara bakarak değil önce en kötü yorumlara bakarak karar veririm

bir ilişkinin iyi yönleri zaten güzeldir fakat ilişkiyi tartarken yanında gelen zorlukları daha önemli

grimavi

bu kadar uzun yazmana gerek var mıydı

abelardo

Yazarken uzun gibi gelmemişti :) yaptık bir kere kalsın bari :P

loch ness

Aranızda ciddi iletişim sorunu var tripleşmeler, sessizlik ve farklı anlamlar çıkararak yordama yoluyla iletişim kurmaya çalıştığınız bir ilişki modeli var ortada. İki seçenek var diyorsan ki ben ölüp bitiyorum; ayrılmayacağım dersen açık açık konuşup doğru düzgün iletişim kurma yoluna gitmeniz lazım. Yoksa uzatmalar ve final. Şu an uyumlu bir çift frekansına geçtiğinizi düşünmüyorum ben

titanic kemancısı

Benim yazdıklarınızdan anladığım siz hanımefendiyi kendinize denk görmüyorsunuz. Sadece sosyo-ekonomik durumdan bahsetmiyorum. Her açıdan kendinizi ondan daha akıllı, daha mantıklı ve daha üstün görüyorsunuz. O da elbette bunu hissediyor ve bununla baş etmeye çalışıyor.

Kendisinin oyun oynadığını ya da blöf yaptığını düşünmüyorum. İlişkinin güzel taraflarıyla dengesiz tatsız taraflarını tartmaya çalıştığında ayrılık kararı vermiş. Ama tam olarak da kesip atamadığı için ara ara sancılar halinde sizinle iletişime geçmeye çalışıyor.

Sonuç olarak iki yetişkin insan gibi açık açık konuşabilirsiniz bir kere daha. Ama ilişkiyi ele alış şeklinizde dengesizlik olduğunu düşünüyorum.

pispinti

Ben kendimi ondan üstün hissetmiyorum , ama onun sürekli bu hissiyatta olduğunu düşünüyorum. Ama kadın zaten kendinden üstün bir erkek istemez mi? Doğrusu bu değil midir?

loch ness

Kadın ve erkek eşittir. Erkek kadından üstün değildir, doğrusu benim yazdığım gibidir.

rock n roll

Bu kız seni kanser eder. Arkana bakmadan kaç. Ne inşası.

dissendium

ilişkide 1 level daha yukarı çıkmanız gerekirken bu genelde erkek tarafının önerisi ile olur, siz aynı seviyede kalmışsımız.
üzerine iletişimsizlik eklenmiş. eğer kızın ağır psikolojık sorunları yoksa ilişkiyi 1 aşama ileriye taşımalısınız. artık bu size göre nedir bilmiyorum.
kızın yaptıkları bana 2 şeyi hatırlatıyor ya gerçekten sorunlu yada evlenmek istiyor.
siz ilişkiyi aynı yerde tutunca kızın sizden emin olamama durumu oluşmuş.
herşey yolunda ise neden işler ciddileşmiyor diye düşünür kızlar ama kezban görünmemek için bahsini bile açmaz. ne kadar zamandır çıkıyorsunuz anlayamadım da ilişki epey ileri gibi geldi çünkü bana.....birde kız o kadar erkeğe bakmaktan bunalmış gibi geldi. ne kadar moderniz temalı takılmaya gerek yok. genetiğimize işlenmiş kodlar var.. kızlar niye beyaz atlı prens bekler..erkek çekip alsın onu ister. yani beğendiği adamı erkek gibi (toplumda bilinen anlamı ile) davranmasını ona sahip çıkmasını arzu eder. temel içgüdülerimiz böyle işliyor. yapacak birşey yok. belkide böyle beklentileri vardır ve karşılanmadığı için saçma salak davranışlar yapıyordur??

hacirotti

Kiz arkadasiniza "kiz" deyip durmaniz bence yeterince aciklayici. Sizin icin sadece bir "kiz". O gider baskasi gelir, bunu bu kadar hissettirmenin ne geregi var bilemiyorum. Askta iliskide surekli mantik aramak, her seyi hesapli karsilikli yapmak fln iliskiyi bitiren seyler bence. Mantiginiza yatmiyorsa ki yatmadigi belli, uzatmayin. Blof olabilir veya o da bu tavrinizin farkinda oldugu icin kopmaya calisiyor da olabilir. Icten seven erkek halleri goremedim bu yazilanlardan, ayrilirsaniz ikiniz de kendinize gore insanlar bulabilirsiniz, daha mutlu olabilirsiniz.

nic cage

Mutlu olmayı bilmeyen, dramdan ve sorundan beslenen kız tipi. İyi seks ve eğlenmek güzel de bir yerden sonra astarı yüzünü aşıyor. Siz de o noktaya varmışsınız.

crinix

tam olarak nic cage’in yazdığını düşünmüştüm. kız kız kız ne ya ahahsjsj. kız arkadaşın mı, sevgilin mi, fuck buddyn mi ne yani bu kişi? ayrıca gayet kendini kadından üstün görüyorsun. evlenme durumu oluşsa kendini denk görmediğin için evlenmez sonra aylarca mırın kırın edip ayrılık acısı çekersin.

deartheodosia

@deartheodosia , sevgilim'di , bana ayrılık mesajı atan bir kişi benim hiçbir şeyim değildir o andan itibaren. anonim takıldığımız bir internet sitesindeyiz, artık sevgilim olmayan , bizi ne olduğumuz belirsiz bir noktaya getirmiş bir kişi hakkında konuşurken kız diye bahsetmem gayet normal geliyor bana. :)

bu insan benim gayet ilk andan itibaren evlilik düşündüğüm, ama zamana yayarak olur muyuz olmaz mıyız'a bakmak istediğim bir kişiydi. eski evliliğinden bugüne sirayet eden problemler var mı , kapımızı çalacak saçma sapan ex'leri var mıdır , hayatımı tamamen birleştirmeye uygun bir kişi olup olmadığını zamanla göreceğim bir kişiydi evet. 2 hafta flört 3 ay sevgililikten sonra kralı gelse nikah masasına oturmam ben, 15 yaşında ergenler değiliz, böyle önemli kararlar bu kadar hızlı alınmamalı diye düşünüyorum.

loch ness

Bana öyle geliyor ki hanımefendi anxious attachment, siz ise avoidant. Sevgi dilleriniz farklı, bir yerden sonra da bıkmış. Zorlamayın derim, ikinizin de iyiliği için.

galileo figaro magnifico o o o o

3 ayda kimse evlenmeye karar vermez ama"
Aramızda müthiş bir çekim var , durmadan ve saatlerce sevişiyoruz. Birlikte yiyip içip şehrin güzel noktalarını geziyoruz. " kısımları da 3 ayda yapılmaz. ilişkiyi hızlı ilerletme tuşuna alınca evlilik moduna yaklaşılmış olarak gördüm ben.

o kadar çekime kadar dayanabilseydiniz daha çok aşık olur bu kadar kolay vazgeçmezdiniz kanımca ?

hacirotti
1

mobil görünümden çık