Efendim 2 sene önce Okcupid’ de Liv Tyler la matchleştim.(swh) Neyse bunun goygoyunu yaptım ve kadın da karşılık verdi. Kendisini hiç görmemiştim, sonra o zamanlar ClubHouse yeni çıkmış, ben zaten üye olmuştum o da oldu ve ilk defa orada gördüm kendisini ve bam çok güzel bir kadın, ayrıca çok seviyorum muhabbetini falan ama o İzmir’ de ben İstanbul’ dayım. Sonra bu arkadaş bana bir süre yol verdi ve Instagram’ ı kapattı. Sonra 2-3 ay sonra açtı ve hikayelerimin ilk izleyeni oldu, doğum günüme kadar ve kutladı. Biz yine yazıştık bir süre. İstanbul’ a geldi o doğumgününde ve buluştuk, ben ona pasta aldım vs. İstanbul’ a taşındı 1-2 görüştük ben iş için 2 aylığına Kuşadası’na gittim. O sıra yine kesti muhabbeti, ben bir konsere bilet aldığımı hikayemde paylaşınca belki orada görüşürüz dedi ben de salladım yazdığını. Sonra özür diledi benden sana kendini değersiz hissettirdiğim için gibi bir şey dedi. Ben de salaklık önemli değil falan dedim. Sanki bana o değer biçiyormuş gibi. Oysa hiç de takmamıştım yazmamasını çünkü sorunlu galiba demiştim. Yani kendi kendine ezik psikolojisinde, pek bir şey yaşamamış hayatında. Okul ev arası mekik dokumuş. Arkadaşı yok doğru düzgün vs. Neyse aslında saldım ben bu kadını ama geçen gün evine davet etti ve ben de teklifine iştirak ettim. Yemek yaptık, şarap içtik, güldük eğlendik derken yakınlaştık ve öpüşmeye başladık. Sonra devam etmek istemedi vs. Ayrı yattık sabah başımda bir dolaştı sonrasında sabah kahvaltı hazırlarken yakınlaşmak istedim, o istemedi ve bende çekildim, seviyeli bir hal aldı, hatta bana inceden mobbing uyguladı vs. Sonra evine yakın bir kafede iyice sıvadı neden başka kadınlarla görüşmüyorsun falan dedi. Ayrılırken omzundan öptüm. Bu arkadaş ülkeden de gitmek istiyor. 4 aylığına Avustralya’ ya gidecek ve başarabilirse kalacak, olmadı dönüp Avrupa’ da yüksek yapacakmış. Ne istediğini bilmiyor. Yaşlar k 30 , ben 38. Ben sürekli öpüştüğümüz anı düşünüyorum. Bir haftadır 1 sn ayık değilim iş dışında çünkü ayıkken sadece onu düşünüyorum. Kendisini Frances Ha ya benzetiyor. Telefonu da paso ters yüz. Ben de neden bunu yapıyorsun dedim, ne mesajlarını merak ediyorum ne de birbirimize verdiğimiz bir söz var dedim. O da aile evinden alışkanlık falan dedi. Kadın benim hayatımı, kafa yapımı, tarzımı beğeniyor. Hatta cool buluyor beni. Biraz karışık oldu biliyorum çünkü benim de kafam çok karışık. Detaylar kafamın içinde kafa tasıma çarpıyor.




 

Çok düzensiz, karışık. Salla bence.

dissendium

Bırak sensiz ve mutsuz olsun :)

gabe h coud

Kendini frances ha'ya benzeten biri poser'dır, gerçekten benzeseydi bunu diyemezdi sana.
Neyse, buradan bile belli karakter açısından sıkıntılı bir tip olduğu. Sen de abayı yakmışsın ne yazık ki , bu dengesizlikler böyle devam edecek ve düzenli bi şekilde kafan duyguların karşılık olacak.

Baş edemezsin o yüzden iletişimi kes. Çok benzeri bir profille başıma benzeri gelmişti; arkadaş kalalım dedi ama takılırdık yine arada kesin, ben olmaz dedim görüşmeyi kestik. Bizim gibiler için uygun değil bu profil, üzer.

Bruce

Sen bu kızı tinderdan tanıştığın başka kızlara da anlatır, yine burada duyuru açarsın. Başladı bizim mesai.

sekizdokuzon

@sekizdokuzon zorla cevap verdirmedim sanki? Ne alakası var tinder falan? 2 sene önce kullandığımdan bahsetmişim ki o program tinder bile değil. Anlamadım ne demek istediğini?

guitarissimo

Yok ben gidisattan bahsettim, seni tanımıyorum. Yazdıklarına denk gelmedim. Bu kızdan hayır yok gibi. Teselliyi başkalarında ararsın, onlarda da bulamazsın, sonsuz bir döngüye girersin gibi geldi. İnşallah girmezsin tabii.

sekizdokuzon

Senden de pek isik alamadim, kadin da seni istemiyor cok net. Niye zorluyorsun anlamadim. Sen de bi acayipsin.

mor oje

@mor oje ben zorlasaydım buraya değil ona yazardım gibi düşündüm ama sen bilirsin tabii. Beni istemiyor ama gittiği konserde benim meslektaşımı inceleyip bana yazıyor. Avustralya’ ya bilet alsam yanıma gelir misin diye soruyor. İstemediği şey sadece uzak ilişkinin psikolojik yükü gibi geliyor bana. Ben kimseyi zorlayacak bir tip değilim sadece hislerimden bahsettim. Mevzunun onunla değil benimle alakası var.

guitarissimo

salla bro, Avustralya'da gönlüne göre birisini bulur %99.9

anlatamıyorum

Yaş 30 ama 20 gibi davranıyor, tecrübesiz olduğu belli sizin de belirttiğiniz gibi. Bu kadar kısa süreli bir tanımayla uyum, karakter vs anlamak, uyumluluk ölçmek için yeterli değil. Karmaşık tavırları üzücü ve yıpratıcı. Hemen kapılmak pek doğru değil.

bahçedekisandal
1

mobil görünümden çık