Şöyle bi kanal açtım:

www.youtube.com

Sadece ai içerikler üreterek her gün 1 adet shorts atmak istiyorum örnekteki gibi. AI ve youtube konusunda çok fazla yanlış bilgilendirme var. Eğer gerçekten her gün video atarsam kanalımı büyütüp, düzgün bir gelir elde edebilir miyim? Yoksa her şey boşa ve uğraşmaya değmez mi?

 

reklam basarak

gurur

Doymus bir alan zor. Ama deneyin reklam vererek falan

optimistbakunin

Algoritma konusunda o kadar bilgili değilim. Bence bildiğini zannedenler de pek bilmiyor.

Video içeriğiyle ilgil yorum yapmak istedim.
Hedef kitlemiz çocuklar ama video çok hızlı. Biliyorum içerik zengin olsun, cimrilik yapmadan bol bol görüntü kullanayım diye hızlı ve dinamik yaptınız ama konu bu kadar şekerken temponun aksiyon filmi gibi olması bence doğru değil. Ben beğenmedim anlamında demiyorum, daha fazla izlenme amacımız için doğru değil diyorum.

"Para kazancam" diye bu işlere girenlerin neredeyse tamamı hüsrana uğruyor, keyif aldığı için bu işleri yapıp da ısrar edenlerin küçük de olsa başarılı olma şansları oluyor. Zaten uzun süre karşılığını alamayınca para için yapanlar pes ediyorlar.

250 bin aboneli YouTube kanalı olan bir arkadaşım var. Yıllarca içerik girmedi. Sanırım 7-8 yıl ara verdikten sonra başka bir konseptte videolar eklemeye başladı ve eskiden videoların ortama izlenmesi 200 binler civarındaydı. Milyon izlenen 7-8 videosu vardı. Şu anda eklediği videolar 1K-2K izleniyor.
Youtube çok acayip bir yer.

michael_knight
1

mobil görünümden çık