Beş gündür izliyorum ben ve bayıldım. Bu sene izleyip aklımı şaşırdığım üç şey var, biri bu. Diğer ikisini de aşağıya bırakıyorum:

m.imdb.com
m.imdb.com

Siz nasıl buldunuz?

 

çocuğun taş attığı bölüme yarım saat kadar maruz kaldım. ormanın içinde bir çadırdan diğer çadıra dıgıdık dıgıdık at koşturup 10'ar kişilik gruplar halinde birbirlerini kesip biçtikleri, şiveli trt tarih kuşağından daha az cringe bulmadım. samimi fikrim muzır bir yayın olduğu yönünde.

Mehmettheslim

Ben seviyorum muhteşem yüzyıl’a kapıldığım gibi kapıldım. Özellikle de oyunculara, saçma birşey bile oynasalar izlerim.

Ley

sevdigim oyuncular var ama isinamadim

ala09

psikiyatri ve dini konuda bilgim olduğu için çok ilgi çekici olmuyor benim için tekrar gibi
bir de bilim kurgu düzeyinde super zeka karakter tarzını sevmiyorum

mantık

Ortalara doğru biraz siradanlasiyor ama sonlara doğru cilgin proje gibi.

tekdir ile uslanmayan kiz

Ozellikle tarikat tarafinda yazilan diyaloglar sasirtici. Cok ince nuanslara bile dikkat etmisler, ilginc referanslar var. O yonuyle takdir edilesi.

brkylmz

Hep aynı yere dönüyoruz bu dizi eğer 12 bölüm 1 er saat rafine bir iş olsa müthiş oldurdu.
Şimdi de iyi de bizim standartlara göre ama senaryo sıkıştıkça deus ex machina olarak kullanılan neye hizmet ettiği belli olmayan gizemli bir karakter peydah ettiler sorgularsak çok mantık hatası var vs. Ölçeği küçültüp daha planlı çalışma şansları olur umarım.

anon1m

Tarikat gerçeğine dair çok ince ayrıntılar var, senaristin eski maklubecilerden olmasının etkisi büyüktür bunda fakat hoşuma gidiyor. Öte yandan pek çok mantık hatası mevcut ve aşırı gizemli büyük birader vurgusu zaman zaman sıkıyor. Kendisinden bir miktar hoşlandığım Erkan Avcı hatırına izliyorum çoğunlukla, itiraf edeyim.

moonie

İzlediğim tek dizi.

hops

Ben çok seviyorum, ekibi çok seviyorum en başta. Kadro müthiş, her bir oyuncunun seyir zevki çok yüksek.
Hikaye olarak da yabancı olduğum ve merak ettiğim bir dünya aslında bu yüzden çok ilgimi çekiyor galiba.
Mesela bazen yolda insanlar görüyorum böyle giyinen diyorum ki ne bu ya yüz yıl öncesinde kalmış gibi geziyor, bunlar nasıl hayatlar falan. Bakıyorum diziye mesela gerçekten öyle yaşıyorlar, telefon olsun televizyon olsun hepsi minimum düzeyde aklım almıyor.

mutekebbir

zeyneple cüneyti romantik işlere soktuklarını görünce izlemeyi kesmiştim. sonra ölüm rabıtası bölümüne baktım, dağıldım o bölümde. babasını kaybetmiş biri olarak ağlayarak izledim. neyse ki boşadılar kızı cüneytten ama sinirimi bozan tek mevzu bu hala.

anna sun

Türkiye'de son birkaç yılda pompalanan gerici dizilerden sadece birisi.

Yourcousinmarvinberry
1

mobil görünümden çık