herkeşe merhaba. ekteki gelinlik modeli ile ilgili düşünceleriniz nedir? mümkünse cinsiyet belirleterek yazabilirseniz sevinirim. teşekkürler.

olegcassini.com.tr


 

Bütün gelinlikler bu şekilde yeri süpürmeli mi bilmiyorum.
Onun dışında gayet zarif ve hoş duran bir gelinlik.
Giyen kişinin memelerinin boyutuna göre göğüs dekoltesi biraz fazla dikkat çekici olabilir. Bunu kötü olarak söylemiyorum. Ama dikkat çekici olur.

Hayırlı olsun.

imza: erkek.

pispinti

etegindeki danteller biraz dikkat dagitici onun disinda fena degil.

hot potato

Ben beğendim. Kadın

rock n roll

K/Hoşmuş

from where i ride

çok basit durmuyor mu ya? kadın

birde parasına göre. malı da şifonmuş. beyaz şifon al ben sana bunu 250 ye dikeyim.

geveze yazar

Ben buna benzer bir gelinlik istemiştim hatta sanırım Vakko'da çok çok benzerini denedim, sadece yeri bu kadar supurmuyordu.

Fakat bende gecelik giymişim gibi oldu. Minyon yapıda biriyim. Hem boyum uzun değil, hem zayıfım, hem de göğüslerim büyük değil. Dolayısıyla gelinliği giyecek kişinin vücut ölçüleri çok önemli diyorum. Aksi takdirde bohem gelinlik modelinden çıkıp geceliğe dönüşebilir. Eğer boyunuz uzunsa ve göğüs yapınız dekolteyi güzel taşıyorsa gayet hoş bir gelinlik.

fraise

hayatının kadını gibi durması gerekirken çöpten bulunmuş bir kadın gibi duruyor. gelinlikten başka her şeye benzediğini düşünüyorum. bunu giymek kocaya yapılan bir saygısızlıktır. erkekspor.

Mehmettheslim

Beğenmedim. Yırtılmış tül gibi duruyor biraz.
E

Güzel gelinlik var mı acaba? Gerçi kadınların, kendilerinin ve başka kadınların beğenmesi için aldığı bir şey sanırım gelinlik.

nawar

Daha sonra boydan biraz alınıp gecelik olarak kullanılabilir.

Erkek gözüyle ben sevdim.
Beyaz işte.
Yeterli.

Mirket

Gecelik havası var.
K.

pro9it9is9

Gelinin kim olduguna, kac yasinda olduguna, tipine ve dugunun konseptine göre değişir. Cansu Dere gibi duru güzelliği olan, ince uzun, makyajsız da güzel olan bir kadının bir kir dugunu ya da plaj dugunu icinse güzel olur. Ama iri kemik, kısa boylu,kilolu ve yaşı geckin bir kadinin dugun salonundaki dugunu icin hafif kacar. Bu gelinlik agir makyaj da kaldirmaz. Kadin.

tekdir ile uslanmayan kiz

Çok iyi

gabe h coud

Kkasik gelinlik gibi durmuyor. Hippiyseniz ve düğün olmayacaksa akraba gelmeyecekse giyilebilir, hippi gelinliği gibi sanki. Bildigimiz dugun olacaksa turk insani bu gelinligi cok cekistirir begenmez bence

nic cage

Iki modelde de farkli durmus. Isiktan, durustan yoksa modeller guzel. Birinde bohem, birinde ucuz durmus. Bohem olabileceksen guzel. Yoksa gecelik +1

Kittie

perde kumaşı gibi gözüküyor. diğer duyurudaki daha şık ve alımlı.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

beğenmedim, e.
kırçıllar havlu ya da kanape örtüsü gibi duroyor, yoksa formu güzel.
zaten uzaktan çekilen fotoda kırçıllar gözükmediği için güzel duruyor bence.

parka

Bence güzel bi gelinlik, ancak bu fiyata değmez diye düşünüyorum. Sade bir nikah olacaksa giyilir ama oynamalı akşam düğünü için fazla sade kalır. Daha ışıltılı bir şey al bence.

turuncu tonlarda
1

mobil görünümden çık