Arkadaslar,

is ile ilgili bir whatsapp grubumuz var, birbirimizi biliyoruz ama fiziken toplantilar disinda gorusen insanlar degiliz.
2-3 tane de ekip lideri de var.

bu kisilerden biri fazla pozitif, mesela rapor zamani, arkadaslar unutmayalim, arkadaslar bugun son gun vs vs.. surekli bizim iyiligimizi isteyen bir modda.

yani bu beni rahatsiz ediyor mu, evet. bir iki kere dalga gectim, ama isin sonunda saygisiz insan ben olacagim icin durdum.
rahatsiz olmamin sebebi; ilkokulda miyiz? sen sinif baskani misin? sanki bir pozisyon elde etmeye, sozde yardimci oluyormus gibi gorunup bi ustunluk taslamaya calistigini dusunuyorum.
benim gorusum is hayatinda yardim fare kapaninda olur :D


burada konu acacak sekilde sormamin sebebi, o gruptaki arkadaslarimdan biri, bu pozitif arkadasin ekip liderlerine laf tasidigini, ne olup bittigini anlattigini soyledi, ki oyle tasinacak dedikodu falan da yok.


Edit: ayni seviyedeyiz.

 

O tarz mesajları atan kişi sizin üstünüz mü? Üstünüzse yaptığı şey gayet normal. Yok seviyeniz aynı ise gönül rahatlığıyla (ama üslubu bozmadan) gereken cevabı verebilirsiniz.

pispinti

Taşınacak dedikodu fln da yoksa rahatsız olacak büyük bi' şey yok sanki.

2 ihtimal var;
1- adam gerçekten samimi ve iyiniyetli, ikazları sizin işinize yarar ya da yaramaz o başka konu.
2- adam yavşak bi' yalaka. Sana bi' zararı dokunmuyorsa bu onun karakteri, ne yapabilirsin ki? Dokunuyorsa da dokununca belasını skersin olur, biter.

ben böyle bakıyorum.

kumandanim

Aynı seviyedeyse ve yaptıkları sadece "bugün son gün, unutmayalım vs." tarzında kalıyorsa bir şey yapmanıza gerek yok. Büyük bir ihtimalle kumandanim'in dediği yalaka tiplerden. Olay iş buyurmaya gitmiyorsa bırakın takılsın o şekil.

pispinti

ekip liderleriniz bu tasinan laflari sallamiyorsa bosver, kendi kendine takilsin. ama size negatif etkisi olacaksa digerlerini gordugunuzde fisilti yoluyla ifsa et.

durgunfoton

aynisini yap bi ona, bakalim ne olacak :D

adamin karakterine burun bir haftaligina, mis

foster

Algınızı manipüle ediyor. Dolayısıyla sizie üstünlük kurmaya çalışıp kendine size göre daha üst bir yer hazırlıyor.
Bunların farkında olmayabilir de, belki bilinçdışı gerçekleşiyor bu hareketleri.

füt

Dolduruşa gelmişsin. Başka bişey değil.

Bu şekilde davranan liderlerin varlığı önemli halbuki. Hani deceye diken ilkesini çalıştırmayan liderler. Bence tamamen dolduruşa gelmişsin, çok fena gelmişsin hem de.

muhayyer divan

Ben kendisine hiç saygısı yok galiba diye düşünüyorum bu durumlarda, çünkü amacı gerçekten yardım etmek bile olsa kimse basit şieyleri hatırlattı diye saygı duymaz.
Bence çevresi yok, bu tarz şeylerle muhabbet kurdukça veri topluyordur. dediğiniz gibi laf taşıyordur.

Ley
1

mobil görünümden çık