[ask]
(9) 

Nasılsınız?

gabe h coud #1585325
Uyumayan var mı başka?

Yarın tatile gidiyorum, bavul hazırlamadım. Yarım saate hazırlanır değil mi? Bir şeyi yok.


 

Annem uyuyor ben nöbetteyim babamin başında. Ayni anda da çalışıyorum iste gün içinde gelmiş mailler falan.

Iyi miyim? Vallaha kanser, akıllı ilaç fiyatlari falan derken kendimi kötü bir psikolojiye soktum ortada net bir sonuç yokken. Ondan iyi değilim. Ondan cikmaya calisiyorum.

Bir de hanımı özledim.

Bavul dediğin 30 dakikada hazirlanir. Benim hanım çok güzel hazirlar parmaklarini yersin:(

logisticsmanager

Ben de tatilden yeni döndüm ve bugün tam üstüne terapi randevuma gidip annemin tatilimi nasıl burnumdan getirdiğini anlattım. Şimdi de kafamda bu konular dönüp duruyordu.

Bavul 10 dakikada bile hazırlanır ya bu arada.

ms brownstone

@logistics
gecmis olsun..

@gabe
Tirmalamaya devam, akapunkturdan geldim kafama kadar delik desik, toto zaten kevgire dondu. Hatun kocasina mi kizdi nedir butun hirsini benden cikartti galiba.

Pazar gunu eger kismetse ben de 3-4 gun uzaklasacam, bu sene ilk 6 ayda 1 senelik yoruldum. Gidip kiraz toplayarak terapi yapacam...

cooperr

Karmakarışığım. Yarın psikoloğa gidecem. Hayat çok zor geliyor,çok fazla yorgunum, çok fazla yiyorum,çok açım ama çok tokum ve yine de aşırı açım. Bir türlü bir şey olamıyor ama o olamayan şey nedir anlamış değilim. Bakalım, psikolog bey çözer inşallah.

muhayyer divan

@gabe tarihe not düşelim.
Yarım saatte hazırlanıyor muymuş?

michael_knight

iç güveysinden hallaç pamuğu gibiyim.

iyi tatiller gabe.

ben de bi aksilik çıkmazsa temmuz sonu süper bir tatilim var, tee ocak ayı'ndan planlanmış. arada da denize gidiyorum işte...

ermanen

dün bütün gün sağlık kurulu işlemlerimiz vardı ona koşturdum. tekerlekli sandalyeyle anneme tüm bölümleri gezdirdim. şimdi kendime kahvaltı mis gibi... dinlendim epey. yaşamayı seviyorum.

geveze yazar

Hazırlanılıyormuş :)

gabe h coud

iyiyim, bi yandan oğluma yemek yediriyorum ve hep bana bak bana bak diyor :) bi yandan da bunu yazıyorum işte. oyun oynamaya çıkartıcam yemekten sonra da.

deartheodosia
1

mobil görünümden çık