Selamlar,

2-3 ayda bir kıbrıs’a gidip, 3-4 bin usd bırakma gibi bir alışkanlığım oldu son 2 senedir. Artık vip oldum her şeyimi karşılıyorlar zaten mislini kaybediyorum. Sadece Clover Link oynuyorum. Bu kadar keyifli başka bir oyun önerisi olan var mı Kıbrıs’ta casinolarda. Online oynamıyorum çünkü ortam önemli benim için. Online önermeyiniz.

Not: kumar bağımlılık yapar ve hayatınızı söndürür. Benim tek kötü alışkanlığım diyebilirim ve İstanbul’a dönünce hiçbir şans oyunu oynamam o süreçte. Önermiyorum kimseye.

 

Şu şey var ya bir tane profesörlü, o keyifli. Mıknatısla çekiyor falan bir şeyler yapıyor.
Kitap falan çıkan o mısır temalı olana uyuzum ben. Saçma sapan bok gibi bir şey

cay koy geliyorum

İşte onlar clover link

andy kaufman

valla ben pokerciyim. (masada krupiyere karşı oynanan)
en azından kazanma ve kaybetme şansını kendin belirliyorsun.

etna

clover link dışında keyif veren bir oyun bulamadım ben. Vegas'a gittim kıbrıs'ın 3 katı büyüklüğünde her yer slot ama clover link yok. ondan daha heyecan veren bir oyun bulamadım orada o derece.

administ

kesinlikle egt oyunları. vampire diye bir oyunu var çok eğlenceli fakat hiçbiri clover link gibi keyif vermiyor. clover seçeneklerinden de şu mısır simgeleri olan var çok iyi. sakın poker moker canlı muhabbetlerine kulak asmayın. 1 saatte gider 4bin dolar fark etmezsiniz bile. :D 2-3 ayda gidenlerden birisi olarak söylüyorum.

odiyus
1

mobil görünümden çık