bir konuyu kafamda bitiremiyorum. 2 hafta once bir ayrilik yaşadım sevdiğim kızın da bana asik olduğuna emindim ayni isyerinde çalışıyorduk tüm işaretler vardi gece gündüz konuşurduk bana yemek yapardi hep yanimda olmak isterdi bahaneler bulurdu beraber olmadigimiz zamanlarda cok kiskanirdi beni isyerindeki cok alakasiz birinden bile sevisirdik ikimizde cok zevk alarak hele hele bakışları yetiyordu bana. ama benimle eş zamanlı 4-5 kişiyle daha konuştuğunu hatta bazılarını yatağa attığını/atma amaci olduğunu kimi kardesim dedigi insanlarla ortamlarda siki fiki olduğunu isyerinde sarildigini öğrendim.(bazılarını kendi söyledi) yani ısyerindeki bir cok erkeğe yazmis gayet isinde gucunde adamlara bile. tabi dunyam basima yikildi. kurmadigimiz hayal kalmamıştı. dedigim gibi ben gercekten inaniyordim çünkü tüm isaretler vardi zaten bitti ama kafamda hâlâ bir yere oturtamiyorum hem öyle hem böyle nasil olabildi?




 

kanka sayıyı almışsın yol ver işini halletmişsin yoluna bak.
fuckboddy'lik yapmış sana bitmiş devam hayata.

sizofren06

Aldatmalar çok arttı. Ben 6 yıllık ilişkide aldatıldım. Bu anlaman gereken bir şey değil. Kişiliksiz bir insana denk gelmek sadece.

dissendium

hocam galiba seni evlenmelik yatırım olarak görmüş sanırım .
bazıları böyle hesapçı oluyor, yapacak birşey yok.

parka

Cevremde senin yasadigin kafayi yasayan basina bu tarz musibetler gelen arkadaslarim oldu. Bu konuda baya tecrubeliyim.

Simdi sen bir kere bu konuyu soruna cevap almak icin acmadin aslinda. Amacin biraz rahatlamak kafa dagitmak.

Burada bir suru insan sana akil verecektir ve sen bu soylenenleri sadece okuyup uygulamayacaksin bile.

Benim gordugum bu insanlara ben ve arkadaslarim cok dil doktuler ve tecrubeyle sabit ki soyleneni dinlemediler.

O yuzden sana akil vermicem. Ama sadece bir tane tavsiye verebilirim.

Oda "zaman herseyin ilaci, zamanla duzelirsin" demek.

Bol şans...

Zetnikov

Allah kurtarmış yoluna bak. Bir de unutma, bir kez ihanet eden hep eder.

pavlis

Zararın neresinden dönersen kardır. Anlattığın kadarıyla asıl endişe etmen gereken şey cinsel hastalıklar. Kuluçka dönemini de hesap edip önümüzdeki 3-4 boyunca ayda 1 test yaptırmalısın geçmiş olsun..

iwasbornonamountainside

dissendium +1

anlatamıyorum

Belki o işaretler siz onların olmasını istediğiniz için var gibi geldi.
Üstüne düşünmeye değecek birisi değilmiş belli ki. Boşver arkadaşlarla çık bi bira iç

cay koy geliyorum

Arkadaşlar Fuckbuddy ve FWB ilişkiler ya da ilişki amacı gütmeyen flörtler gayet yaygınlaştı. İnsanlar ilişkilerin yüklerini sırtlanmak istemiyor. Kendinizi inandırmak istediğiniz için işaret olarak gördüğünüz şeyler karşı tarafın da düşünceleri arasında olmak zorunda değil. 70 yıl önceye gidip "yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?" diyoruz mecburen. Kaldı ki kadın sana başkaları ile görüştüğünü ve flört halinde olduğunu söylediyse zaten ortada aldatılacak bir durum da yok, sen kendini aldatıp inandırmışsın. Tek sağlıklı şey böyle bir ilişki istiyorsan devam edip istemiyorsan bitirmek.

@iwasbornonamountainside ve @cay koy geliyorum +1

nawar

Herkese teşekkürler. Eklemek isterim bu baskalariyla gorusme muhabbeti her sey bittikten sonra ortaya cikti yani arkadan is yurutme seklindeymis. Kendi kendime gelin guvey olma durumu hicbir zaman olmadi. Davranislarla destekli sozler ilani asklar hepsi ayan beyan ortadaydi. Neye gore davranicaz cidden anlamiyorum.

sifreyi tekrar etmeniz lazim
1

mobil görünümden çık