tam olarak tinder değil de benzer başka uygulamalardan falan flört başladı normal havadan sudan o günün nasıl geçtiğinden falan konuşuluyor. hatta bazen buluşuluyor da. ama bu sürecin ana amacının ne olduğunu nasıl idrak ediyoruz?

yani sevgili mi aranıyor yoksa yatak arıyorum ama kolay lokma gibi gözükmeyim diye mi düşünülüyor. özellikle kadın tarafına soruyorum bunu. profile baktığında herkes uzun ilişki istiyor maşallah ama fiiliyatta öyle olmadığını biliyoruz sanırım :)

efendi olmayı bırakma sürecindeki er kişi.

 

Yüz yüze görüşmelerde havayı koklamaya çalışın. Karşınızdakinin niyeti anlaşılır ama siz bir teklifle gitmeyin, agresif olmayın. Her şeye de hazır olun.

sekizdokuzon

Tinderda arayış yazılıyor zaten kısa süreli takılmalar, uzun süreli ilişki, ya da kısa süreli ama uzun da olur vs. gibi. Diğer uygulamalarda da böyle şeyler var diye biliyorum. Oradan bi ipucu edinebilirsin.

Pass this on

Açık iletişimle. Biraz zaman geçirince asıl niyet belli olur

pembediken

Kadınların çoğu adamına göre karar veriyor, karşısına "takılmalık" biri çıkarsa takılır, sohbeti keyifli efendi biri çıkarsa ona da ayak uydurur. Yukarıda dendiği gibi çok net olan yazıyor, yazmayana da efendilik yaparsan kaçıyor. kaçıyor.
Sen takılmalık arayanı arıyorsan takılmalık istediğini gösterir şekilde sohbeti açacak ve ilerleteceksin.

Bruce

Dan diye ilk mesajlarda değil ama çok uzatmaya gerek yok sorarak

grimavi

Agresif olma dedim ama istemediğin bir şey de söyleme, yapma. Cinsellik benim için ikinci, üçüncü planda deyip ilk buluşmada cinsellik yaşamadığı için gücenen insanlar var. Kızın suyuna gideceksin diye motivasyonlarını gizleme, iki taraf için de vakit kaybı ve tatsız bir deneyim olur.

sekizdokuzon

bırak bak neler oluyo.

tecrübeyle sabit. diken yaramıyor

baldan kaymak

Ana amacını ya bir kaç yazışma da hisseder veya sorarak öğrenirsin, veya ürkütmiyim sormayayım dersen bir kaç muhabbeten sonra görüşür o zaman anlarsın zaten. Yüz yüze gelmek ve görüşmek her şeyi belli ediyor zaten vücut dilinden.

hain kostokk
1

mobil görünümden çık