Yazin yabanci misafirlerim Bodrum'a gelip gunubirlik turlarla orak adasina falan gitmek istiyolar, ama bangir bangir arabesk pop muzikli tur teknesinden memnun kalmayacaklarina eminim. Rezil olmamak adina biraz daha eli yuzu duzgun tur tekneleri mevcut mu, bulunabiliyor mu, onerisi olan var mi?




 

Bodrum Marina'ya gidip kendiniz kiralarsanız istediğiniz gibi hizmet alacağınız tekne ile gezersiniz.

malheiros

Fiyatlari bilmiyorum ama kendileri kiralarsa en az 10 kati ucret odeyeceklerini dusunuyorum oyle degil mi? (Hizli bir arastirmayla tur teknesi kisi basi 750, 4 kisilik gulet 12500 gibi gordum)

mirafiori

Gidip pazarlık yapacaksınız zaten, şimdi siz karışık bir tura denk geldiniz diyelim, biri müzik aç diyecek, biri çocuk getirecek vb. nasıl engel olacaksınız?

malheiros

Şirket politikası olan tur tekneleri vardır belki, sadece yetişkinler için olan oteller veya jazz festivalinde ibrahim tatlıses çalınmaması gibi vs.. Yani var mıdır bilmiyorum merak ediyorum yoksa hepsi aşiret bozması kimin müziği daha yüksek yarışı yapan işletme mi onu anlamaya çalışıyorum. Koylarda duraklandigi zaman ortamin arabesk kakafonisi olacagini biliyorum ama maksat onu minimuma indirgemek.

mirafiori
1

mobil görünümden çık