Haftaya başvurum var, daha önceki vizelerim Yunan'dan zaten ama biraz ara vermiştim. Şimdi retler de çok olduğu için ekstra dikkat ediyorum, o yüzden yakın zamanda başvuranlara bir iki sorum var;

-İlk girişim arabayla olacak. Otel rez falan yaptırıcam ama araba sigortasını başvuru esnasında göstermesem olur mu? Vize tarihine göre 3-6 ay gibi sürelerde yaptırabilirim çünkü sigortayı. Bunu da başvuru metninde belirteyim mi sizce?

-Kasıma Atina bileti alıcam -gidicem zaten iptal olmayacak- ama bir de şubata almak istiyorum, şubat için nereye alsam öneriniz var mı? adalar olmaz, yunanistan olması lazım. Bir de bileti almadan rez olarak gösterebilme şansım var mı? Eskiden THY ile yapardık çünkü :/

bi de varsa başvuru esnası için önerilerinizi alırım. tenk yu.

 

Selam, iki kez Yunanistan vizesine başvurdum ikisinde de uçak bileti rezervasyonuyla vs. uğraşmamak için arabayla gideceğim dedim.

Bizzat kosmos'a da sormuştum yeşil sigortayı başvuru anında almanıza gerek yok, gideceğiniz zaman alırsınız demişlerdi. Onun için iki seferde de yeşil sigorta almadım. Vizeyi de aldım sorun çıkmadı yani.

Atina harici Selanik'e gidebilirsin adalar olmaz dediğin için. Türkiye'den Corfu tarafına uçuş var mı bilmiyorum varsa o tarafta bir yerlere de gidebilirsin oralar da çok güzel.

Ücretsiz rezervasyon imkanı ne yazık ki bir süredir yok. En iyi seçenek Pegasus'un flex bileti diyordu tecrübeli arkadaşlar. Bilet ücretinin bir kısmı yanıyor tabi öyle olunca.

Bol şans şimdiden, iyi tatiller.

chicha_v2

@chicha_v2 çok teşekkürlerr^^

o zaman aslında ben kasım atina, mart selanik gösterebilirim veya kasımda yine atinaya giderim ama kosmos'a eylülde selanik, martta atina gösteririm ki vizeyi uzun versinler. İkisi de olabilir aslında.

mor oje
1

mobil görünümden çık