Değerli gönül dostları,

Uzun zamandır işe alım sürecine girmedim, dur bir pas atayım diye salladığım başvuruda, 4 saatlik bir sınav, bir saatlik bir mülakatı geçtim.

İkinci mülakata davet ettiler. İlk mülakatta bizim de müdürümüzle görüşeceksin eğer shortliste kalırsan dediler. Eeee şey ben bu işe spor olsun diye başvurdum diyemedim.

Şimdi ikinci mülakat arifesinde iş ciddiye bindiğinden benim paçalar tutuşmuş durumda.

İkinci mülakatta da gireyim mi, çünkü ben halimden çok şikayetçi değilim aslında, bu stresi çekmeye değer mi. Girersem ne beklemeliyim? Ben hiç ikinci mülakata girmedim, bu bilinmezlik iyi gelmedi bana şuan.

 

Zor kısmını geçmişsin, gir ama ağırdan sat kendini. İşe ihtiyacın olmadığını belli et. Bakarsın reddedemeyeceğin bir teklif yaparlar.

gabe h coud

Gayet rahat ol ve senin onlara degil de onların sana ihtiyacı olduğunu hissettir. Gerisi gelir zaten

etna

İş değiştirme motivasyonunun olmaması performansını etkiler. Eğer sürekli boş konuşup kendini şişiren tiplerden değilsen motivasyonsuzluğun eksi olarak yansır.

Bir grup insan zaten allahın her günü kendilerini bomboş överler herkese karşı. Onlar için durum farketmez. Hatta iş değiştirme motivasyonları olmadığı için kendilerini ağırdan satarlar iyi bile olur.

Ama öyle biri değilsen o zaman mülakatta performans düşüklüğü olarak geri döner sana iş değiştirmek istemiyor oluşun. Yoktan yere reddedilirsen de kendine güvenin etkilenir.

zimbirik

Tok satıcı modunu aç. Ne stresi, tam tersi en keyifli yerler buraları. Peşin satan esnaf rahatlığının özgüveni, beklemediğin sonuçlar ve rakamlar getirebilir. Olmazsa da zaten bir şey kaybetmiş olmayacaksın.

thracia
1

mobil görünümden çık