merhaba. özellikle bugün kendimi çok kötü hissediyorum çünkü benim yaptığım iş hiç beğenilmedi ve artı yük çıkarttı diğer kişilere. iş arkadaşım konuşmaların ekran görüntüsünü atmış, kötü şeyler söylenmiş benim sunduklarımla ilgili (bu kadar hakaret edeceklerini düşünmemiştim) ve haklılar.

son zamanlarda psikolojim yerle bir, işimi de etkiliyor...

böyle durumlarınız oldu mu? çünkü bunu kabul eden tek kişi benmişim gibi hissediyorum; diğer herkes mükemmel işler yapıyor ve en rezil benim..

biraz dertleşebilir miyiz?

 

Arada olabilir böyle şeyler, çok insani. Kötü şeyler söyleyenlere aldırma haklı falan da değiller.

rock n roll

anlayamadım, bir yerde senin hakkında dedikodu dönmüş ve sana hakaret var ve haklıla diyorsun.
bence değiller.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

teşekkür ederim anlayışlı yaklaşımlarınız için.<3

hep mesaiye kalındı son zamanlarda, o yüzden herkesin stres seviyesi yüksek. ben onlar kadar kalmadım, aralarında biraz stres atmalarını (aralarında olmayan kişiye doğru) objektif baktığımda anlayabiliyorum, ama çok dokundu.
gerçekten haklı oldukları için dokundu. ilk başta kabul etmek istemedim, ego yapıp kendi içimde onlarda suç buldum ama bildiğiniz sorun bende. düzeltmeye çalışıyorum şimdi.

arkadaşımın bana ekran görüntüsünü atma sebebinin de (normalde asla yapmaz) "kendine gel, düzgün yap işini çünkü bizi de etkiliyor" alt temalı olduğunu düşünüyorum.

ama beynim almıyor bazı şeyleri, son bir aydır rezil durumdayım.

iş beklemiyor, kendime gelmem lazım. nasıl yapacağım bunu?

mizore

sebebi nedir, düşündün mü? daha önce yoktu, şimdi neden böyle bir performans düşüşü yaşıyorsun? temel sebebi bulabilirsen onun üzerine çalış. özel hayatında bir sorun yoksa mesai yapacaksın. çıkma ofisten. üretken ol.

gabe h coud

Yorgun musun? Belki de dinlenmeye ihtiyacın vardır.

rock n roll

günlük hayatımı yerle bir eden bir sağlık sorunu yaşadım, rapor ve izin almak zorunda kaldım. bayağı azalsa da, psikolojik olarak etkisi devam ediyor.

deniyorum @gabe h coud teşekkür ederim. başaracağım ama bugün.. of bugün çok karanlık geçti.

mizore

Hasta olmuşsun. Çok geçerli bir başarısızlık sebebi. Hasta olmasan da başarısızlık hakkın var. Çok değil yeteri kadar çalış. Hastalıklar aslında alarm, kendini dinlemen ve dinlendirmen için uyarı. Diğer kişiler de sadece kendi üzerlerine düşeni yapsın ek iş almasın. Benim bildiğim arkadaşın hata yaptığında üzerini örtmeye çalışırsın, açığa vermezsin. Ah bir hata yapsa da keşke diye beklemezsin.

rock n roll

Onların yapamadıkları işleri hatırlayın ve rahatlayın.

Mehmettheslim

@rock n roll, çirkin ağlattın beni. empati yüzü görmek o kadar iyi geldi ki. teşekkür ederim.

arkadaşımın konusunu şuan yargılarsam yanlış olacak. olaylar soğuyunca düşüneceğim. şuan hala çalışıyorlar, ben de ayrıca.

umarım insanlar senin yaklaştığın gibi hep anlayışla yaklaşırlar sana <3

mizore

Oluyor ya ben de götümü yırtmama rağmen terfimi engelleyecek performans notu verdiler. Bir taraftan bakınca haklılar dedim ama bir yandan da elimden geleni yaptım (kimsenin beklemediği mesailer, hafta sonu çalışmaları, eğitimler vs.)

Şu an çok daha rahatım mesela, o stres zamanlarında yapamadığım şeyleri yapıyorum. Yapamadığımda ekiptekileri darlıyorum yardım istiyorum kendim debelenmiyorum.

Sen de elinden geleni yapmışsındır eminim. Hafta olduğunu falan söylüyorsun, normal yaşamı etkilediği gibi iş hayatını da etkiliyor gayet normal.

Düzgün bir ekipteysen ve ileride telafi edersen şu an söylenenler yerini tam zıttı söylemlere bırakabilir. He iş hayatı bu dedikodular, kötü niyetli insanlar hep var, var olacak. Sen sağlığından olma, elinden geleni yapmaya devam et.

chicha_v2

en rezil benim düşüncesi şu anki ruh halin ile alakalı, eğer hep kötü olsaydın hep kötü olurdu seni orada çalıştırmazlardı.

kötü yorum yapmak tamamda, hakaret biraz fazla.

adam mı vurdun da onlar haklı oldular?

selam

Haklılar demişsin, demek ki sende yaptığın işi beğenmedin ve yanlışını farkettin büyüklük gösteriyorsun. İşimi doğru yapmazsam öyle dedikodu ile falan olmaz tüm dünyada haberlerde izlenir bu sebeple aklımda en ufak soru işareti varsa tüm işi durdurur çözene kadar ekipçe irdeleme yaparız.

basond

dedikodu dönmesi üzerine fazla iş kalmasındandır. o kısma takılma.
ama işini daha iyi yap. bu ilk hatansa bence mazur görülebilir. acı olacak şu an sana ama profesyonel yaşantıda işlerimizi hatasız yapmaya çalışırız. profesyoneliz değil mi? işi yeni öğreniyorsan,ilk yılın ise veya stajyer isen bu dediğimi görmezden gel. ayrıca anladığım kadarı ile sağlık problemi yaşadığın için değil, yaşadığın problemin psikolojik etkisi devam ettiği için işini düzgün yapamamışsın. senin 1 yanlışın var: iyice iyileşmeden işine dönmemeli idin. arkadaşlarının konuşmasını da doğru bulmadım ayrıca. hasta olduğunu fark etmeyip acımasız davranmışlar. gerçi burada wellcome iş hayatı diyorum. etik olmasa da iş hayatında bu gibi şeyler malesef oluyor.
içini rahatlatacak birşey diyemem ama yerinde olsam uyumaz,oyalanmaz. durmadan çalışarak işimi düzeltirdim. sonrada minik bir tatile giderdim. sanırım snein kafanı toplamaya ve relaxing e ihtiyacın var

hacirotti

Ben bir şey sormak istiyorum. Hastaydım demişsin. Hasta olduğunu bu dedikoducular biliyorlar mıydı? Eğer biliyorlardıysa ama buna rağmen
1. sana haddinden fazla iş yükledilerse
2. Performansını kırıcı şekilde eleştirdilerse
3. Hakaret ettilerse

allah kalplerindekini önlerine çıkarsın. Hep kendileri gibi insanlarla karşılaşsınlar.
Hasta olan kişinin elinden iş alınır ki yorulmasın. Fazla fazla iş verip bir de hakaret edilmez.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

Bence sizin esas sorununuz ekipten kopuk oluşunuz, yani kötü bir performans herkeste bazı dönemler olabilir ama iş arkadaşlarınız ile ortak bağınız olsa böyle bir tepki vermezlerdi muhtelemen, sıkma canını filan teselli eder yardım ederlerdi. Ben şu an kötü performanstan ziyade kök nedenden bahsediuorum, rapor nedeniyle gidemediğiniz günler olmuş muhtemelen sizi iş ortamında ekibe dahil olmayan, yeterince çabalamayan kişi olarak görüyorlar. Eğer o ortamda kalıcı olmak istiyorsanız ortak paydada buluşmaya çalışın bence. Çok iyi performans gösteren kişiler genelde ekip mekip sallamadan da idare eder ama herkes çok iyi performans göstermiyor tabi. iş ortamında uzun süre kalıcılığın formülü ya iyi bir ekip arkadaşı olmak ya da iyi performans sergilemek başka yolu yok maalesef (acı gerçekler).

titanic kemancısı
1

mobil görünümden çık