Bir adam var, bir kadınla birlikte (muhtemelen).

Kadının arabasını kullanıyor, kadının evinde kalıyor, kadın bunun evinde zaten hep, kadına kendi arabasını veriyor, kadını kendi tüm yakınlarıyla ahbap etmiş falan. Ama sorunca kadın için "o benim iş yaptığım ekipten sadece, sevgilim değil" diyor.

Başkaları sevgilisi olup olmadığını soruyor. Onlara "şu an yok" diyor, hatta "daha önce hiç kimseye aşık olmadım veya hiç kimseyi sevmedim, en fazla hoşlantı oldu" diye ayrıntı veriyor. Salt amacı bu olmasa da tek tük flörtleştiği kadınlar da oluyor etrafında.

Öte yandan 7/24 bu kadınla birlikte, yapışık ikiz gibi dolaşıyorlar. Arkadaş gibi değil işte, anladınız. O enerji hissediliyor.

Kadın bir de sık sık Instagram'da onunla fotoğraf ve video paylaşıyor, sürekli onu etiketliyor falan. Adam da arada kendi fotoğraflarını o çekti diye onu etiketliyor ama herhangi bir yan yana fotoğraf yok. Adamın yakın arkadaşı da kadından ekip diye bahsediyor. Neyin ekibi abi bu? İkisinin iş alanları bile farklı.

Adam flörtöz, cıvık biri olsa kadını yedekte tutuyor derdim ama kendisi tam bir ağır abi. Sert, mesafeli, ciddi. Zaten kadın da ağır biri yani takılmalık bir şey yaşamaz.

Kadına sürekli yan yana olacak kadar değer veriyorsa, onu etrafındaki herkesle kanka moduna soktuysa neden sevgilim demiyor açıkça? Ağır abiliğine bağlayamıyorum bunu açıkçası, özellikle üstüne bastıra bastıra defalarca sevgilim yok demesini. İstese diyebilecek biri, hatta evlenmek istediğini falan da söylüyordu daha önceden.

Daha geçen ay "aşk siparişle gelmiyor ki, o kişiyi bekliyorum" diyordu yahu bu adam. Bu ne iştir dostlar? Akşam akşam aklıma takıldı, dedikodu tanesi olarak sormak istedim.

 

fuck buddy işte?

deartheodosia

Kim fuckbuddysi ile 7/24 dip dibe, onu işe getiriyor, onu bütün ailesi ve arkadaşlarıyla yakın dost yapıyor yahu?

moonie

Faqbadi'den fazla arkadaşlık ilişkisi var ve birlikte vakit geçiriliyor ise "Friends With Benefits" o zaman. Kadın adama aşık ama adamın alakası yok. Kesinlikle sevgili de değiller, o yolda da değiller.

nawar

sevgililikten daha iyi bir iliski bicimi o yuzden bozmuyordur

ala09

Sado mazo bir şey dönüyor olabilir Allah korusun.

sekizdokuzon

Burada birisi buna benzer bir duyuru açıp, biz şimdi neyiz diyordu galiba. FWB, adam birini bulana kadar onla. İki ay içinde başkasıyla evlenir muhtemelen.

Kahvedesu

aralarinda ne oldugunu bilemeyiz, bizi de pek ilgilendirmiyor bence. belki ikisi icin de cok nettir ne yasadiklari ve kimse de umurlarinda degildir. ayrica herkesin fuck buddy tanimi farkli olabilir, bu konuda uymamiz gereken yazili bir kural da yok.

ancak, eger taraflardan biri sizseniz, ozellikle de kadin olan, icinize attiginiz bir konusmayi iliskinin statukosu sarsilir diye yapamiyorsaniz, yani acik acik neyiz biz diye merak ediyor ve konusamiyorsaniz, o iliski hicbir seydir. cok net. birinin zamanini gecirdigi bir insandan fazlasi degilsiniz. saglikli ve gercek bir iliskide bu tur konular da konusulur, kimse parmak uclarinda gezerek 'vay ben ihtiyaclarimi karsi tarafa soylersem gider, en iyisi sesimi cikarmayayim, zamanla netlesir' demez.

kassiopeia

yaşadıkları ilişkiyi isimlendirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. neden bu kadar taktınız onu da anlamadım. sevgili dediğin şeyin net bir tanımı var mı?

bana göre yalnızca evlilik net tanımı olan bir şey. o da medeni kanunda geçtiği için.

onun dışındaki ilişki türlerinin hiç birisinin net bir tanımı veya bağlayıcılığı yoktur.

insanlar canları ne isterse nasıl isterse o şekilde yaşar

bence en güzelini yapıyor bu adam. kimseye hesap vermek zorunda değil.

abelardo

Çünkü kadını kendine layık görmüyor, bir şekilde içine sinmiyor. Daha iyisini bulursa ona gidecek. Şu anki durum kendisi için risksiz, elindekini değerlendiriyor.

asteriks
1

mobil görünümden çık