nasıl sağlarız? stüdyo daire gibi düşünebilirsiniz. masam, yatağım hepsi aynı yerde. toptan yaşam alanım yani.

fresh bir koku olsa havada asılı kalan, iyi olacak. ne almalıyım? spreyli kokulardan çok denedim, sadece yarım saat etki edip geçiyor.

temel amacı kötü koku sindirmek olmayan, direkt sadece temiz ve fresh bi kokuyu odaya yedirecek bir alet-marka-nesne arıyorum. pek ev işlerinden anlamam ama anlayanlar yardımcı olursa memnun olurum

 

Bir buhurdanlık, bir tealight mum ve birkaç damla lavanta yağı dışındaki herşey solunması sakıncalı zehirdir.

Eve bir mum çiçeği ya da balkona bir melissa da olur.

Mirket

en güzeli çiçek ama sentetik çözümler arasında en güzeli de herhalde rebull çubuklu oda kokuları.

orient blue

Çubuklu oda kokuları aradığınız şeye çok uygun. Birçok markanın home şubesi var artık. Oralarda bu tip kokulardan da bolca bulunuyor. Dolaşın, koklayın beğendiğinizi alın. Çok fazla çeşit var. Ben vanilya türlerini seviyorum ama koku olayı çok kişisel.

akhenaten

Cubuklu oda kokulari veya diffuser ile olabilir aradiginiz sey. Diffuser alip icine su ve istediginiz esansiyel yagi damlatarak koku yaymasini saglayabilirsiniz. Ben bade naturalin esansiyel yaglarini f/p olarak cok iyi buluyorum. Koku olarak deneyip gormek lazim tabi ama soylediginize gore lemongrass, frankincense, niaouli, ardıç - çam gibi ormansi bir koku, veya okyanus ya da pudra tarzi bir koku olabilir. Ben diffuser icine lemongrass ve paculi koyuyorum cok memnunum.

gibicibicis
1

mobil görünümden çık