[q]
(5) 

ankara hangi site?

melodi #1585211
Ankara’yı hiç bilmiyoruz öncelikle. çankaya ilçesinde 40.000tl kira bandında, abuk subuk komşularımızın olmayacağı, ses ile alakalı biraz takık durumdayız olabildiğince ses konusunda iyi, kapalı otoparkı bulunan, yürüyerek çevrede market vs işlerimizi halledebileceğimiz bir ev arayışımız var. site olarak bize nereleri önerirsiniz? merkez ankara-incek avlu-incek toki-ilkbahar emlak konut duyduğumuz siteler




 

Ben olsam en başta konut 2 ve civarına bakardım.

orient blue

onerim yok ama yukaridaki arkadasin konut yazdigi sitenin adi konutkent bu arada, bilmeyen biri icin net olmayabilir.

yukarida yazdiginiz yerler birbirlerinden cok farkli. en azindan haritada yerlerlerine bakin calisacaginiz yere ulasima falan bakin ki biraz fikir olussun.

genel olarak konusmak gerekirse hem kapali otoparkli sitede oturayim hem de markete pazara falan yuruyerek gidebileyim cok gercekci degil. o sekilde epey az secenek vardir.

hot potato

@hotpotato istanbul’dan geleceğimiz için açıkcası trafik vs önceliğimiz değil sakin bir yer istiyoruz ama bilgi olması açısından çalışma mesaili değil genel olarak eşim evde yer emniyet mahallesinde. aslında çarşı pazardan kastım eşim yokken ben arabasız evin ihtiyaçlarını karşılayabileyim migros vs bir şey.

melodi

Emek mahallesine bakın hocam ama site zor gibi orada
Turan güneş geldi aklıma ayrıca emlak konutun sitesi arabasız orası da zor.
Bilmiyorum ama arabanız varsa eğer o rakamlara çıksaydım tulumtaş İncek Bilkent’teki Çayyolu ndaki villalara bakardım

spacevan
1

mobil görünümden çık