Merhabalar. Temmuz ortasında 4-5 günlük bir tatil planlıyoruz eşimle. Butcemiz max 60-70 bin bandinda. Aslında istediğimiz tekne kiralamakti ama galiba bu fiyatlar dahilinde bir tekne yoktur değil mi? Bir de 2 kisiyiz sadece, altindan kalkamayiz sanirim tekne kiralamanin. Ama ben koylarda yüzmeyi cok istiyordum. Günübirlik teknelerden onerebileceginiz var mi? Sacma sapan müzikler calmayan, sakin bir tekne turu var mıdır? Ve de bu süreçte her sey dahil bir otelde kalmak istiyoruz, yemek derdiyle ugrasmamak için. Göcek için durum böyle.

Tum bunlari düşününce acaba direkt Antalya'da mi tatil yapsak diyorum, çünkü çok daha fazla tesis var. Gocekte denize sifir ve butcemize uygun tesis bulamadik resmen. Önerilerinizi alabilir miyim


 

Kemer tekirova armas kaplan paradise. 3 . Kez ustustec gidiyoruz. Temiz yemekler harika denize sıfır. Pisman olmazsiniz. Ve fiyati makul.

halk

2 kişi için yat veya gulet kiralamayacaksınız. Küçük tekneler var, günlük 10 bin lira, 2 gün gitseniz 20 bin. airbnb'den de 4-5 bin liraya ev tutarsınız. Diğer günler de plajlara bakarsınız. Kaş - Kalkan tarafına bakın.

gabe h coud
1

mobil görünümden çık