27 yaş Erkek kişiyim

Psikolojik ve bedensel olarak çok iyi olmadığım ve fiziken çok kötü görünmeye başladığım bir dönemdeyim.

Güzel biri ile tanışmış gibi oldum alakasız bir bahane ile tekrar bir iki kere daha konuşma fırsatım olacak reddedilmek veya imkanı boşa harcamaktan çekiniyorum.

Sizce çekinmem normal mi normalde çekinceleri az biriyimdir ama neredeyse 1 senedir gönül işlerine ara vermiş durumdayım.

Sizce yardırayım mı

 

Yardır. Ama incinmeyeceksen yardır, bir de samimiyetle seveceksen yardır. Çünkü belki de beklemediğin kadar samimi bir tepkiyle karşılaşacaksın. Bilemezsin, belki sevecek.

muhayyer divan

Yardırın. Aşık olursanız diğer problemleriniz de ortadan kalkmış olur.

pispinti

Yardırma ağa. İnsan kendini biliyor, sende durumunun farkındasın daha fazla iş açma başına.

Zamanla, kendiliğinden olursa amenna yoksa boşver.

pavlis

kendine çeki düzen ver git yakışan kıyafet al bir iki, cilt bakımı yaptır. saçını tara falan. kızın meylinin olup olmadığı anlaşılır az çok. ona göre teklif et. reddederse de zaten moralin bozuktu kaldığın yerden devam et.

geveze yazar

Yardirma, belli ki kotusun red gelirse daha da kotu olacaksin gibi. Kendini iyi hissetmeden nein.

Feriyaanim

Görüş, konuş iç çayını mis gibi. Bak yani olay nereye gidiyorsa gitsin kendi kendine. Çok da şeyapma yok reddedilir miyim yok imkanı boşa harcar mıyım diye.

cay koy geliyorum

açılma asla ama yürü tabi ki neden şansını denemiyorsun ki belki kız hoşlandı senden

Hallegadola

Şöyle düşün; iyi ya da kötü, bir şeyi yaşamak ve hayatına katmak, onu tecrübe etmek mi, yoksa hiçbir şey yapmayıp onu yaşamadan hayatına devam etmek mi?

Reddedilebilirsin, psikolojin bu yüzden daha kötüye de gidebilir daha farklı bir toparlanma dönemine girebilirsin. Ya da reddedilir ama bunun sana hissetirdiği duygular ile çok daha hızlı kendini toparlayabilir ve farklı bir şekilde motive olabilirsin. Reddedilmez ve güzel bir birlikteliğe yelken açar ve içinde bulunduğun durumdan hızlıca çıkabilirsin. Ya da reddedilmez ama psikolojini bir türlü toparlayamaz ve ilişkiyi bok edebilirsin.

Bütün bu olasılıkların hiç birini yaşamadın, tecrübe etmedin. Bunların sana nasıl hissettireceğini, seni nasıl bir insan yapacağını bilmiyorsun. Bunları tecrübe eder ve öğrenebilirsin ya da tamamen uzak durur bunların hiçbirini yaşamadan şu anki hayatına devam edebilirsin. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsin. Eğer hayatında şimdi olduğundan daha farklı sonuçlar elde etmek istiyorsan, şimdiye dek yaptıklarından farklı bir şeyler yapman gerek.

thracia

gerek yok maceraya. zaten kendini ruhsal ve fiziksel kötü hissettiğin için pek şans vermiyorum, önce kendine güvenecek seviyeye gel sonra yardır.

hops

tanışmış oldum derken zaten date gibi bir amaçla tanıştıysan ve karşı taraf da farkındaysa durma yürü. sen kendini olduğundan daha kötü, karşı tarafı da olduğundan daha güzel gördüğün bir dönemde olduğun için aranızda öyle büyük bir uçurum olmadığını düşünürüm dışarıdan bakan biri olarak, çekinmen gereken bir şey yoktur büyük ihtimalle.

amaaaa atıyorum düz bir arkadaş ortamında, iş görüşmesi vs. gibi ciddiyet gerektiren bir ortamda tanıştıysan öyle bir iki kere daha konuşma fırsatım olacak diye yürüme. "her gördüğü kıza yürüyen adam" olursun bir anda, karşı taraf bu durumdan rahatsız olur, kötü bir şekilde reddedilirsin ve de kendi psikolojine de durduk yere zarar vermiş olursun.

özetle başlangıçta nasıl tanıştığınız önemli.

hrskrs

yardır

hiçbir şey kendiliğinden olmaz, doğru zaman bekleyerek gelmez. imkanın şu anda var, yarın ne olacağı belli olmaz. bekleyeyim iyi bir zamanımda denerim demek biraz yaş.

@geveze yazar'ın dediği gibi git bi üstüne başına çeki düzen ver bir şeyler yap, tekrar konuşma fırsatı geldiğinde konuş, bir yerlere davet et dene şansını işte. bu süreç bile sana iyi gelebilir, psikolojik olarak toparla kendini.

yapma etme bekle doğru zamanı, kendine güveninin olacağı zamanı bekle vs diyenlere kulak asma çok yanlış bir tavsiye, senin beklediğin oturduğun yerde ne kendine güvenin yerine gelir, ne psikolojin düzelir ne de başka bir şey olur. kendini şimdi kapatırsan bir daha sittin sene zor açarsın. alışkanlık olur dur şimdi değil şunu yapayım şu olsun daha iyi olduğumda yaparım diyerek ömür harcarsın.

air
1

mobil görünümden çık