Duyuru bir bakar mısınız?
Önce linki vereyim
www.instagram.com
Bu top yorumlardaki nefret nereden kaynaklanıyor? Kendisini taşıyanlara kaba davrandığını mı düşünmüşler?

 

engelli olduğu için yolculuk yapmaması gerektiğini düşünüyorlar içten içe. bu nefret de yaptıkları yorumlara yansıyor. bazısı yapılan muamelede sorun olmadığını bazıları da hiç uçağa binmemesi gerektiğini bazıları da uçağa binersen başına bu gelir diyerek hak ediyorsun imasında bulunuyor. insanlar böyledir. nefret, kin düşmanlık doğal hali insanın. sosyal medya da bununla yüzleşmemizi sağlıyor.

bussuru1

Engeli ile ilgili önlemleri ve araştırmaları yapması gerektiğini, kendi görevi dışında bir çalışma ile yardımcı olmaya çalışanları suçlamaması gerektiğini söylüyorlar. Türkiye'de iş yerlerimizde ve yaptığımız binalarda engelli erişimi için yapılması gerekenlere ait şartname var. Haliyle engel durumunu bildirdiğinde havayolları firmasının konuyla ilgili bilgilendirme yapması gerekirdi elbette.

Genel olarak ikinci mesajlarda verdikleri konudaki sorunlarda haklılar ama ikinci mesajlarda verdikleri şişman konusu ile bu konunun gram alakası yok. Yani o yüzden yaklaşım ve benzetmeleri saçma.

nawar

Her post altında belli oranda bu tarz yprumlar oluyor zaten. Ama genelde destek veren kitle daha aktif olup boğar bu tipleri. Yani sosyal medya evet ama yine de on binlerce like alan yorumlara bakınca bir olağandışı negatif hareketlilik var gibi geldi bana.

sibertenik
1

mobil görünümden çık