Merhaba arkadaşlar,
Kasko yaptırmak için Anadolu sigortanın direkt kendi internet sitesinden fiyat aldım. Aynı zamanda acenteden de Anadolu sigorta için fiyat aldım. İnternet fiyatı 2000 tl daha uygun ve şartları acenteye göre daha iyi. Daha önce hiç internet üzerinden kasko satın almadım. İnternet üzerinden alınan kaskoların acenteye göre olumlu olumsuz tarafları nelerdir? Bir sorunla karşılaştığımda muhattap bulabilir miyim? Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim.


 

Acentenin sorumluluğu poliçeyi düzenlediği anda biter. Daha sonra arayıp şöyle bir sorunum var deme hakkın yok. Her durumda tek muhatabın, müşteri hizmetleri.

Ancak bazı acenteler müşterinin devamlılığını sağlamak için sonraki sorunlarınla da ilgilenebiliyor. Öyle bir acenteyse düşünülebilir. Ama fiyat farkı fazlaysa her durumda internet.

Mirket

internetten aldığım kaskoda kaza yaptıktan sonra müşteri hizmetlerini aradığımda kendimi çok çaresiz hissettiğimi hatırlıyorum. tutanağınızı tutun, biz daha sonra exper atayacağız dedi kapattı. karşı taraf acentesine telefon etti, eleman 5 dk geçmeden yanımızda bitti. bütün tutanağı acente hazırladı. kötü niyetli değillerdi, karşı taraf %100 kusurlu olduğunun farkındaydı, kaza nedeniyle maddi manevi bir zarar görmedim ama o günden beri sigortayı acenteden yaptırıyorum.

hrskrs

sorunuza yanıt değil ama ek bilgi: internetten fiyat alırken (son sayfada sanırım), findeks kampanya kutucuğunu işaretlerseniz ciddi bir indirim oluyor (neredeyse %50). (findeks kredi notunuz düşükse de o indirim oluyor mu bilmiyorum)
işaretlemediyseniz müşteri hizmetlerini arayıp sorun yada yeni teklif alın. çıkan standart kaskoda da talep ederseniz galiba teminatlarda oynama yapabiliyorsunuz. biz istedik, satış ekibi arayacak dediler. fiyat farkı olacaktır tabi.

1980

@1980 findeks eklenmiş hali. Acente eklememiş sanırım bunu.

Pleiades

@hrksrs 2 ay sonra bu şehirde olmayacağım. İstese de gelemez acentem.

Pleiades
1

mobil görünümden çık