[q]
(7) 

bir oyun çıkmıştı

air #1585138
çıktığında herkes deli divane oldu. fantastik ortaçağ kurgusu yine ve 3-4 kişilik bir grubu yönetiyorsun.

neydi bunun adı?


 

Baldurs gate

grimavi

Mount and Blade 2 Bannerlord

heritage

Baldur's gate
Dragon Age
Conqueror's blade

ananiyimioguz

baldur's gate'i arıyordum. oynanır mı sizce? elden ring'le arasında gidip geliyorum. elden ring nispeten npc'siz boş bir dünyaymış, canım sıkılıyor öyle olduğunda. biraz etkileşime geçeyim severim

air

Baldurs 3 şu an oyun geliştiricilerin "arkadaşlar her oyun böyle olcak diye bi durum yok bu bir lütuftur kendinize gelin beklentinizi indirin" açıklaması yapmasına mahal verecek kadar saçma iyi bi oyun rpg seviyorsanız.

hedep

"Etkileşime geçeyim" diyorsanız Baldur's Gate kesinlikle oynamalısınız. Herkesle ve her şeyle etkileşime girebiliyorsunuz. Elden Ring de muhteşem bir oyun olmakla beraber aralarında büyük farklar var. Aradığınız şeyi daha net karşılayacaktır BG3.

cay koy geliyorum

Önce Elden Ring indirmiştim. Gezip gezip boss kesmek hiç bana göre değilmiş. Zaten biraz da zor gelmişti. Gerçi tekrar tekrar deneyince bosslar kendini tekrarlıyordur büyük ihtimalle ama olsun bir şeyi o kadar tekrar edecek motivasyonu bulamadım.

Sonra baldur's gate indirdim, oyunu açtım, bu ne biçim oyun ya dedim sildim hiç bişey anlamadım kontrollerden falan. Basit bir oyun gibi geldi kuşbaşı görünce bir de. Dil de ilk etapta ingilizce açıldı tamamiyle anlayamamıştım.

Neyse aradan birkaç ay geçti yine öven övene. Bir de oyunun türkçe desteği olduğunu gördüm. Dedim dur bakayım tekrar indireyim, bu sefer de hikayesini ve oynanışını falan alaştırayım dedim.

Oyunu türkçe yapıp ilk bölümü geçtikten sonra bağımlılık yarattı bende. Gerçekten çok fazla etkileşimli nesne var. Senin seçimlerine göre ilerliyor. Çok fazla taktik kurabiliyorsun bir yere giderken veya savaşırken. Hikayesi de sardı. O yüzden kesinlikle şans verilmeli diye düşünüyorum.

ananiyimioguz
1

mobil görünümden çık