Diyelim Cuma günü çıkmayı planladınız ama canınız sıkıldı ben gidiyorum yaa dediniz perşembeden çıktınız.

Yaptınız mı?


 

Aaa yeni yaptım. Otelin insafına kalmış bir olay, bir gece bile kaldınız kalan günlerin ücretini alabiliyorlar çok ciddi bir şey olmadıkça. Ben tur sirketiyle yaptığım için rezervasyonu geri vereceğiz dediler bakalım bekliyoruz.

orangesandsea

yaptım ama zaten öyle planlamıştık.

çıkış cuma ama perşembe günü uzaktan çalışmak için akşama kadar otelde kalmamız gerekiyordu. rahat rahat odadan çalışmak için yaptık.

jülsezar

Evet. Casa Di Datça. 2 sene üst üste gittim. Geçen sene 3. gidişimde başka bir yere sattıklarını öğrendim ve 9/10 olan hizmeti 1-2/10 yapmışlar. Canlı müzik, harika İtalyan yemekleri, mükemmel kahvaltısı vardı önceden. Bunların hiç biri yoktu ve fiyat da yüksekti. 2 gün önceden çıktım. Parasını peşin vermiştim, maalesef.

gabe h coud

Yaptım. Herhangi bir iade talep etmedim.

ruhen hastayim ben

yaptım yapılır, geçerli bir sebebin yoksa sağlık sorunları ya da otelde bir sıkıntı olması vs para iadesi yapılmaz.

entropik

biz oteli çok pis bulduk geldiğimiz gün çıktık çok azını alabildik paramızın. ordan çıkınca nasıl mutlu olduk. hemen duşa girip temizlenmiştim gerçekten çok pisti hatta yazmıştım. bulursam paylaşayım.

geveze yazar

Evet, para iyadesini de aldım. Evet iyade.

pavlis

Bu hafta yaptık

basond

sadece 1 kere yaptım, onda da 2 günlük bir konaklama idi; otelde farkındaydı olumsuzlukların, ücretini almış mıydık kalan günün hatırlamıyorum

sweetoffice

Ets' den 4 gün her şey dahil 4 gün tatil aldık, otele gittik, otel beklentimizin altında da altında. 1 gece yattık, sabah check out yaptık, yakınlardaki güzel bi' her şey dahile giderken Ets' den telefon geldi - ki o her şey dahili de Ets' den aldım - otelden niye erken ayrıldığımızı sordular, " beklentimizin çok altında çıktı ve zaten sizden yeni otel satın aldım, şu anda oraya gidiyoruz " dedim. Otele gittiğimizde ets görevlisi karşıladı, ilgilendi sağolsun. check in yaptıktan 1-2 saat sonra Ets müşteri hizmetleri aradı, ilk otelin 3 gecesini değil ama 2 gecesini size iade ediyoruz dedi.

Ets virali gibi oldu ama tamamen böyle.

kumandanim
1

mobil görünümden çık