Tatile gidip aynı odada kaldınız mı ? Kaldıysanız aranızda bir şeyler oldu mu ?




 

Kaldım. Olmadı.

gabe h coud

Soruyu biraz daha açmanız daha iyi olur bence de. Bu haliyle kalan da vardır, kalmayan da. Olan da vardır, olmayan da. Bunların hepsini yaşamış birileri vardır yani. Ben de kaldım, olmadı. Olacak bir şey de yoktu zaten.

akhenaten

Olmadı. Arkadaş diyorsunuz, ilk defa karşı cins görüyormuşuz gibi bunun sorgulanması bile hoş bir yakıştırma değil.

ruhen hastayim ben

"Arkadaş" ile her şey bir kıvılcıma bakar, 5 farklı kişiyle kendi hıyarlığımdan bilerek geri durdum, ben de adım atsam ortalık karışırdı. O zamanlar değerlerim vardı. Şimdiki aklım olsa salardım akışına.

kimlanbu

isterseniz olur istemezseniz olmaz otelle çok alaka kuramadım. kaldim olmadı

ala09

Kaldım. Olmadı.

"Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Feridun Abi?" olmuş.

nawar

kalmadım. kalsamd a olmazdı bence.

kondansator

Olmadı diyenler samimi gelmiyor. Odama geldiğinde bile saçma abazalıklar geçmişti benim içimden

Cezcez

Kaldım, defalarca. Olmadı.

Samimiyim.
Zaten uzun zamandır iyi arkadaş olduğum insanlar bunlar. İmkan yok, ev yok diye sevişememiş değiliz. Arkadaş olduğumuz için, birbirimizi o gözle görmediğimiz için sevişmemişiz.

michael_knight

kalmadım çünkü kalmazdım.
ama olabilir diye düşündüğüm kişiyle de kalırdım.
kalsam da olurdu :S

OgutucuRecep

İmkan oldu, kalmamayı seçtim.

put it in your appropriate place

kalmadım
kalmış olsam karşı taraf güzelse işler değişir, değilse arkadaş style.

nuisance2

kaldım. bir şey olmadı
otelde de kaldım, çadırda da kaldım hatta aynı yatakta bile yattım.

her karşı cinsi birlikte olunacak gözle bakıyorsanız hiç arkadaşınız olmaz.
uçkurunuza sahip çıkmayı bileceksiniz.

my fault

aynı odayı bırak, bir otel odasında tek kişilik yatakta birlikte yattığım kızla -hem de o kadar alkollü olmamıza rağmen- uslu uslu uyuduk. ama çok yakın bir arkadaşımdı.

arkadaşlığınızın boyutuna bağlı herhalde. başka bir kızla (çok tanışmazdık) bir festivalde mecburen aynı çadıra girmek zorunda kaldık, aramızda daha önce hiç bir şey olmamış olmasına rağmen girer girmez sevişmeye başladık. sonra işimiz bitince çadırdan çıktık, gidelim sigara içelim dedik. az ileride kızın erkek arkadaşını gördük. o an dank etti, eleman gündüz de bizimle birlikteydi, sonra evine gidip gelmesi gerekti, geri gelmiş bizi aramış bulamamış, geziniyormuş etrafta.

co2s2

kaldım birkaç defa, olmadı. arkadaşlarıma cinsiyet yüklemiyorum, dolayısıyla kadın/erkek gibi gelmiyorlar bana. android gibi bişiler gözümde :). olacağını hissettiğim, çekim fark ettiğim biriyle yakın arkadaş olmam zaten.

Phoebe

kalmadım ama kalmayı issterdim. yani o derece güven duyabileceğim karşı cins arkadaşım olsun isterdim. ama sohbetini çok sevdiğim karşı cins arkadaşlarım var. hemcinsin gibi olmuyor kardeşten bile öte bir duygu. çok geliştiriyor beynini. her karşı cinse kalbinin akmaması gerektiğini öğretiyor sana doğaçlama.

geveze yazar

Arkadaşım olduğu için tabi ki olmadı

Hallegadola

Bence burada bişi olmadı diyen erkekler samimi değil. Ya da gay. Başka türlü imkansız ya. Kadınlar inanmayın bu erkeklere

Cezcez

kaldım, olmadı. niye olsun ki?

şey mi zannediyorsun iki kişi bir araya gelincek, biri azınca diğerini yüzde yüz götürcek falan? çünkü o azan kişi artık her nasıl bir kişi ise öff karşısında kimse duramaz hemen soyunur öyle bir kadın/erkek çünkü o. üfff ne biçim biri beeee... azdırdı üfff...

çünkü o güne kadar asla ve asla başbaşa kalma şansları yoktu, ikisinin de ayrı ayrı evleri veya arkadaşlarının evleri yoktu veya otel bulamadılar da de tatile çıkıp odaya girince birden deliler gibi sevişmeye başlayacaklar?

eğer birinin diğerini 100 de yüz götürme şansı varsa tatile kadar götürmüştür zaten.

Daha önce hiç beraber olmamış iki kişi bir süreliğine tatile gidecek, bir ara beraber olundu ama bir taraf bundan hiç memnun kalmadı, sonra ne olacak? eve geri gitsen olmaz, ayrı odaya çıksan olmaz, naapcan?

tatile karşı cins ile gidiyorsan ve daha önce beraber olmadıysan tatilde o kişi ile yatma şansın çok düşük, kimse salak değil, geri zekalı değil. kötü geçen bir seksin ardından tatilin geri kalanını tatsız, tuzsuz geçirmek istemez, o yüzden tatile gittiler kesin sevişcekler değil, %99.9 sevişmeyecekler.

gidip sevişenlerin de zaten öncesinde vardır birbirlerine ilgisi, flörtleşiyorlardır zaten, nude'ler gelmiş gitmiştir ancak bir türlü sevişmek nasip olmamıştır vs. seks'de son gün olur, böylece kişiler kendi evlerine gidecek ve kendi değerlendirmelerini yapacak, memnun olmayan diğer tarafa kısaca bye bye diyecek. tatilin orta zamanında yada başında sevişilirse ve uyumsuzluk olursa tatil komple yanar.

selam

@selam Haydar Dümen’in veliahtısın sanırım

Yılmaz920

buraya bir ekleme yapayım.

böyle bir şey olması için kadın tarafının istemesi lazım, tek başına erkeğin öyle bir niyetinin olması bir şey ifade etmez.

yapmadım olmadı diyenlerin %99unda kadın bir şey istemediği/ima etmediği için olmamıştır.

nuisance2

tipini begenmedigim, seks yapmak istemedigim karsi cins hetero biriyle tatile cikmam.
hic cekemem.

robert bosch
1

mobil görünümden çık