yaklaşık bir yıldır kullandığım MacBook Air şarj kablomda temassızlık olmaya başladı. Apple'ın sitesinde satılan 2mt 240W örme kabloyu gözüme kestirdim başka tavsiyesi olan var mı?




 

Mutlaka vardır düzgün iş yapacak gerçekten iyi kablolar ugreen hama vs de mevzu güç girişi olduğunda (her ne kadar azcık geçirmece olsa da) orijinal ürün taraftarıyım ben. Apple alın geçin ama bi pt.com ya da diğer yetkili satıcı sitelere de bakın belki daha uyguna çıkabilir.

hedep

Muhtemelen biliyorsunuzdur ancak yine belirtmek istedim. Orijinal air adaptoru kullanıyorsanız. kablonuzun o kadar desteklemesi pek de öenmli değil. Sadece kabloyu değil, güçlü bir adaptor de almalısınız. Güçlü bir adaptorunuz yoksa bu kablo gereksiz bir masraf olabilir.

Gaip

14 yıldır farklı Apple cihazlar kullanıyorum.

Magsafe kablo alacaksanız yan sanayi alternatifleri bilmiyorum ancak Type C kablo alacaksanız bence orijinale hiç gerek yok. İyi bir markanın (Ugreen, Baseus, Paugge, Anker vs) kablosunu alın geçin. Ne alırsanız alın zaten bir süre sonra sorun çıkarmaya başlayacağı için Apple’ın aşırı pahalı ve fiyatına göre kalitesiz kablolarını almaya bence gerek yok.

Bir de, bilgisayarınızın adaptörünün watt değerine bakın. 240W kablo MBA için çok fazla. MBP 16 dahi 140W ile şarj oluyor. Sizin bilgisayarınız muhtemelen 60-70W civarında bir adaptöre sahiptir, bu nedenle bu seviyede bir kablo almanız yeterli olacaktır.

10551037
1

mobil görünümden çık