10.000 - 15.000 arası bütçeyle akıllı telefon almamız gerekiyor. GM 24 Pro'yu düşünüyoruz, önceden GM 5 Plus kullanmıştık ve yıllarca sorunsuz çalıştı. Peki bu model nasıl? Ya da aynı fiyat aralığında başka bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.




 

Gm 21 plus kullandım. Hayatımda böyle bir kalitesizlik görmedim. Hiç riske girme derim

hebanon

ne gerek var ? o aralıkta bir sürü orta segment xiaomi, poco hatta samsung telefon var.
samsung A55 veya poco X6pro bakabilirsiniz.

orpheus

GM 20'yi 3 senedir sorunsuz kullanıyorum.

ahm1

GM 9 Pro kullanmıştım. Android One programında, güncelleme garantisi var diye reklamı yapıldı. Telefonu açınca android one yazıyor ekranda falan. Telefonun arkasında android one baskısı var. Eh, güncelleme falan yayınlanmadı.

Mail yoluyla ulaştığım zaman hep takvimimiz belli olacak dediler, hiç kimse çıkmayacak demedi.

Ayrıca bu arkadaş, biriyle telefonda konuşurken başka biri aradığında mevcut konuşmanızı şak diye kapatıyordu. Bu sebeple düştüğüm sayısız rezillik var.

Bir keresinde bankanın biriyle bir problem yaşamıştım, zar zor müşteri temsilcisine ulaştım derdimi anlatabildim baya uzun bir konuşma oldu. Şak, arkadan biri aradı görüşme kesildi. Sonra yeni biriyle baştan konuşmam gerekti. O sırada başka biri daha aradı hop bir de öyle kesildi. O gün yemin etmiştim bir daha asla diye. Bu sorunu da çözmediler hiç. Bunu yaşayan bir çok insan vardı.

Yani modeliniz iyiyse iyidir bir şey diyemem. GM 9 pronun kamerası çok övülüyordu, dönemin iphone'uyla kıyaslanıyordu. Gerçekten de iyiydi. İşlemcisi de fiyatına göre iyi bir snapdragon modeliydi. Ama neye yaradı? Kötü bir durumda ortada sap gibi kalabiliyorsunuz. Onu da bilin alacaksanız.

Ben Samsung'a geçtim sonra. Telefonda ufak bir problem yaşadım, mail attım. Uzaktan bağlandılar ben telefonu bir köşeye koydum. Tak tak hallettiler. Güncellememi de alıyorum. Aramalarım da kesilmiyor. Kafam rahat. Bazı şeylerin cidden lüks olduğunu aksi durumla karşılaşınca anlıyorsunuz.

akhenaten

ekran paneli güzel. işlemcisi de bugün için standart. ama bu kadar. karşılaştığınız sorunlarda destek konusunda sıkıntı yaşarsınız. daha risksiz bir karar için uluslararası bilinirliğe sahip, itibarlı bir markayı tercih edin. poco x6, samsung a35 bakın.

kesmekes laleler

İş sebepli olarak 20 ve 21 kullandım. İkisi de kullandığım en kötü telefonlardı. Gerçi 20'den 21'e geçiş çağ atlamak gibiydi. Genel yorumlar 24 için arada çok fark olmadığını söylüyor ise parana yazık. Hayır eskinin sorunlarını kabul edip geliştiğini söylüyorsa deneyebilirsin.

Burger King'in bir dönemki patates öz eleştirisi gibi firma tarafından da olabilir, Samsung'un S8 civarı kasmayı bırakan telefonları için eski sorunların çözüldüğünü belirten kullanıcı yorumları gibi incelemeler de olabilir. Birileri konuya değinmiş olsun ama yoksa devam ediyordur.

nawar

Yıldan yıla General Mobile'ın kalitesi mi bozuldu acaba, yorumlara şaşırdım. GM 5 Plus zamanlarında müşteri hizmetleri gayet iyiydi, sorun olunca hemen yardımcı olmuşlardı. Hayret... Neyse, daha fazla alternatife bakayım öyleyse.

15 binden fazla veremeyiz, bütçemiz çok kısıtlı olduğundan ucuz bir şey bulmak zorunda kaldık :/

yine de geldim dunyaya
1

mobil görünümden çık