www.idas.com.tr

bu yatağa çift kişilik olana 30.000 tl çekiyorlar.

gerçekten fiyatına değiyor mu?

 

Başka markanın çok benzer bir yatağını kullanıyorum, bana orta sert önerdiler, ben sert olanı tercih ettim ve cok memnunum, alalı 1 sene olduğu icin nerdeyse %100 zam gelmiş.

Gidip yerinde test etmeden almayın, ben üstünde zıplama testine kadar yapıp öyle aldım:)

kimlanbu

Çok değil mi ya markasına göre? Ben zamanında bir kampanyadan amethyste yatak almıştım, uzun süredir kullanıyoruz. Çok memnunuz, onun fiyatına yakın. Sealy diye çift kişilik bir yatak aldık, o ametyste den de rahat. Bence o fiyatları gözden çıkardıysanız daha iyi bir yatak bulmanız olası.

o kadar da degil aga

idaş miracoil kullandım 20 sene tekrar miracoil aldım 4. senesi çökme falan olmadı ama 2-3 ayda bir yatağı çevirin dediler yapmadım azıcık eğik yattığım taraf.

birde gidin deneyin üzerine yatın öyle karar verin.

cahilce konuşabilirim ama yatağın nefes alma olayını anlamıyorum üzerine alez sermek lazım zaten bunu serince yatak nefes alsa ne almasa ne. ortopedi doktorum basic sert yatak al geç demişti.

eja

@eja Alez kullanmak çok saçma bir şey değil mi abi? Yatak leke oluyorsa bırak olsun. Niye o plastiğin üzerinde kendime eziyet edeyim.
Altına kaçıran yaşlı olur, gece işemesi olan çocuk olur, anlarım da.

Mirket

seçimden hemen önce işbirden aldım hem yatak hem baza. 31bin. çift kişilik.
çok memnun kaldım.
yatak şu:
www.isbiryatak.com

bu yatak denediklerim içinde en serti. ayrıca ped var. daha önce pedli yatak bilmezdim, eski yatağım sert olduğu için ayağımın altına yumuşak bir yastık koyardım. bu ped işi güzelmiş. yatak dümdüz olmuyor ama hem sert hem yumuşak oluyor.
bel fıtığım var bu arada, şimdlik bir sıkıntı hissetmedim ama daha çok yeni olduğu için bu tecrübem ileride nasıl değişecek ben de bilmiyorum.

panamera

Sealy +1

Hem çok rahat hem de fiyatı uygun.

gabe h coud

shop.sabahyatak.com.tr

tavsiye ederim.
sattığı oteller.

shop.sabahyatak.com.tr

cptxxx
1

mobil görünümden çık