[q]
(7) 

Galaxy S24 yorumunuz?

speedy #1585069
5-6 yilda bir telefon degistiren biriyim. Arastirmadan etmeden 10 dakikaligina son cikan ne var diye baktim, boyutu da fazla buyuk olmasin dedim, bunu gordum aldim. Kulakligiyla beraber £773'a. Uzman arkadaslar Nasildir iyi telefon mudur, uzer mi, 5-6 yil idare eder mi gene beni? Yoksa yanlis secim mi daha iyileri mi vardi?




 

Soruya cevap değil ama benim de almak istediğim bir telefon. Yorumlar için şöyle köşede durayım. Ben genelde çok iyi şeyler duydum, telefonun yapay zeka ile uyumlu olduğunu okumuştum. İlk 1 haftalık kullanım sonrası kendisini kullanıcıya göre ayarliyormus.

Amaranta ursula

android seviyorsan güzel telefon. Ben geçen yıl S23 aldım, o yapay zekalı foto işleme şeyleri de geldi ve daha gelecek galiba. S24 aşırı farklı değil. Ben de boyut sebebiyle S23 almıştım gayet severek kullanıyorum.

Samsung 4 yeni android update'i garanti ediyordu, o açıdan 4-5 yıl gider gitmesine ama pili ölür, değiştirtmek gerekir. O yıllarda çıkan şeylere göre kamerası geri kalabilir ama bunlar göreceli şeyler.

(bir not: yıllar yıllar önce samsung s7'm vardı, bataryasını değiştirmiştim, annem hala onu kullanıyor :D yani Samsung S serisi uzun ömürlü mü?-->evet.)

nhk ni youkosu

S24 Ultra aldım. Memnunum. Biraz araştırıp öyle aldım. Aslında S23 Ultra da alabilirdim ama telefon alacakken en yeni versiyonunu almanız lazım eğer benim gibi 4-5 sene kullanıyorsanız. Yoksa yarı yolda updatesiz kalıyorsunuz. Gerçi Ultra, 24 ve 24+'tan biraz farklı. Diğer ikisi daha yakın.

Araştırdım ama telefondan beklentiler de önemli tabii ki. Kamerası iyi, video kalitesinden memnunum, ekran çözünürlüğü güzel bunlar artık amiral gemilerde standartlaşmış. Ultranın kalemi kullanmam diyordum epey kullandım. Not alırken ya da bir şeyin üzerinde not alırken. Ayrıca iş ile ilgili çalışmalarda da yine işimi görüyor. Basit birkaç iş için bazen laptop açmam gerekiyordu. Şimdi telefondan hallediyorum bazılarını. Oyun oynarken canavar gibi ısınmıyor. 2019'dan beri Samsung kullanıyordum. Eski seriler yüzünden adı çıkmış kasma, takılma cart curt diye. Fiziksel hasarla içine etmiş olmasam hala kullanıyordum bir öncekini.

nawar

ben 3 aydir kullaniyorum, oncesinde s20 vardi 4 yil tepe tepe kullandim onu. ama artik gunde 2 kere sarj ediyordum o yormaya baslamisti. tabii ben de zaman zaman abarti kullaniyorum telefonu. ayni tempoda kullaniyorum su anda da ama neredeyse 1.5 gun goturuyor diyebilirim. gece bazen sarja takmayi unutuyorum telefonla uyuyakaliyorum, sabah uyandigimda hala sarjim bitmemis oluyor, hatta oglene kadar idare ettigi oluyor. sasiriyorum. onun disinda asiri farkli buldum inanilmaz ozellikler gelmis diyemem. ama sarj konusu benim icin oldukca buyuk bi guncelleme sayilir o yuzden memnunum :)

ha bir de anlik ai cevirisi olayini denedim ama daha emekleme asamasinda oldugunu soyleyebilirim, daha cooook uzun yolu var su anda bulundugu nokta icin.

in vino veritas

çıktığı gün s24 ultra aldım. daha üzmedi, memnunum. bu arada 7 yıl güncelleme garantisi var.

%80e kadar şarj ediyorum, eşşek gibi kullanmama rağmen bir günü rahat çıkarıyor.

inheritance

android tarafındaki en iyi telefonlardan birini almışsınız, güle güle kullanın.

kesmekes laleler

s23 ultra kullanıyorum, s24 ve s24 ultra'yı sadece teknoloji marketlerde denedim. Performansları benzer ama fotoğraf işinde s23'den oldukça iyiler. Alanı pişman etmez, güncelleme garantisi de zaten telefonun canını çıkarana kadar kullanmanız için yeterli

kimlanbu
1

mobil görünümden çık