Merhaba, kapının önünde belediyenin koyduğu üstü kapalı bir bank alanı var, biz mahallece oturamıyoruz ama semtin tüm kibrit kafaları toplanıp gürültü, küfürlü konuşma kavga vs merkezi oldu. Kovalasak bize saldırırlar. Polise güvenimiz sıfır.

Kendimizce bu alana ne yapabiliriz? Zift mi dökmeli ama nereden bulunur, kötü kokan birşeyler olabilir, yapış yapış olsa oturamaz defolurlar. Önerileriniz nelerdir?


 

Ne zifti hocam, çıkıp kovalayacaksınız. Gerekirse güç kullanacaksınız.

Biz böyle yaptık. Dediğiniz gibi polis fln hikaye. Biz Br uyardık iki uyardık, sonra 3 kişi indik patakladık, ağlaya ağlaya kaçtılar.

Laftan anlayacak seviyede çocuklar olsalar zaten uyarınca giderler. O yüzden korku ve Gözdağı dışında bir yöntem yok.

sorularimicinfeykhesap

Belediyeye söyleyin bankı kaldırsınlar.

michael_knight

Bazen muhatap olmak yerine çalıyı dolaşmak gerekir. Aynı yerde arabanız da varsa, bir sabah hoş olmayan görüntü ile karşılaşmanız olası
Bankı kaldırtın. Yine çevredeki komşularınızla birlikte hareket edin.

diyecevaplandı

hocam çocuklar otursunlar ne zararları var varın iki de siz laflayın. bizim akraba dışarda çocuk sesine tahammül edemezdi. Allah ona çocuk vermedi benzetmek gibi olmasın.

geveze yazar

Telefon kulübesinden kimliğinizi gizleyerek polise ihbarda bulunun. Akşam saatlerinde mahalleden geçen kızlara laf attıklarını söyleyin. Zift olayları zahmetli, biri görmesin diye çok tedirgin olursunuz.

HellKeePer

Belki saçma gelecek ama çaktırmadan bir osuruk bombası atsanız pis kokudan hemen kaçarlar. 1-2 kere yaptıktan sonra bu mekan kokuyor diye kendilerine başka mekan bulurlar zaten.

cek
1

mobil görünümden çık