Deneyimlerinizi paylasabilirseniz sevinirim. Özeldeki ucretler hk bilgisi olan varsa beni aci gercege hazirlayabilir.




 

Ben oldum. Valla 2-3 sene oldu sanırım emin değilim ama 27 bin tl fatura çıkmıştı, tamamını sigorta karşıladı. Genel anestezi ile yaptılar, çıktığımda hemen ağrı kesici verdiler. Gece eve döndüm ama tüm gün hastanede odadaydım, ağrım oldukça ilaç verdiler hissetmedim. Sonraki 2 gün de istirahat ettim, çok hafif kanamam oldu. Ağrım çok az oldu.
Yalnız ben bunun local anesteziyle falan yapılanını duydum da, bence uygun fiyat çıksın falan diye hiç o işe girme. Düşününce bile nefesim sıkıştı şu an.

irene

@irene
sozlukte de cok farkli deneyimler okudum, cok ilginc gercekten. Normalde muayenede, smear alinirken falan cani aciyan biri misin peki?

bxgx

Evet, canı benden daha tatlı biriyle daha tanışmadım desem yeri :) doktor çenemden korkup beni uyutmaya karar vermiş de olabilir asdfd

irene

Hahahsjd tamam bu bilgi rahatlatti. Ben de tam tersiyim cunku. Cok tesekkur ederim <3

bxgx

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle umarım tertemiz çıkar. Ben de özelde yaptırmıştım (sigorta karşıladı, fiyatı hiç hatırlamıyorum maalesef). Açıkçası ilk defa genel anestezi duydum ama tabi neden olmasın :)

bana hiç anestezi teklif edilmemişti, yaptıran tanıdıklarım da dayanırsın ya demişti, o yüzden ben de sormadım. Ama işlem sonrasında sormadığıma biraz pişman oldum diyebilirim. Kolposkopik inceleme çok ağrılı bir işlem değil (smearden bir tık daha rahatsız edici) ama biyopsi örneği alınması epey acılı oldu. Ben daha az acılı bir işlem tahayyül etmiştim, sanırım mental olarak hazırlıksız yakalandım. Dediğim gibi biyopsi ağrılı oluyor, sonrasında 1 gün boyunca 1 pedi dolduracak kanamam ve biraz kesik hissiyatlı ağrım oldu. Ama işlemden 2 3 saat sonra arkadaşımla kafede oturup muhabbet edebildim yani, tabi biraz tadım kaçıktı öyle hoplama zıplama modum yoktu da ama öyle evde yatayım modunda da değildim. Ertesi gün ağrım yok denecek kadar azdı, normal hayatıma döndüm.

Ay çok uzun yazdım. Kısacası canınız aşırı tatlı değilse anestezisiz bile dayanabilirsiniz. Ama tekrar yaptırmak durumunda kalırsam (inş olmaz :() lokali de bir sorarım gibi. Güzel haberler alırsınız umarım

aykaranlık

canım anama rahmetli ali ayhan yapmıştı. bence imkanınız varsa genel anestesi yaptırın diyeceğim ama doktorlar buna çok yanaşmıyor sanki. 2019 yılında yaptırmıştı heralde başkentte. ne kadar tuttu hatırlamıyorum.

zor bir muayene demişti annem ama onun canın tatlıdır. smearden daha zor ama onu söyleyeyim.

umarım tertemiz çıkar sonucunuz.

Hallegadola
1

mobil görünümden çık