[q]
(5) 

Kaş datça rotası

solenkol #1585054
Cuma gunu yola cıkıyoruz eşimle. Kaşta ve datça restoran bar beach tavsiyleriniz varsa alırım. Kaşta bir gün zaikaya rezervasyon yapabildim. 1 gün tekne turu diye dusundum. Diğer gün planlarına açığım her iki yer için de. Tavsiye koylar da olur tabi datça için.




 

Merhaba Kaş için yazıyorum. Datça kısmını da arzu ederseniz sonra girerim;
Öncelikle Kaş için sağdan soldan duyduğunuz detaylarla hareket etmeyin, örnekse Zaika. Artık eskisi gibi değil ve gittikçe de daha pahalı. İnsanlar çıldırmış gibi tatillerini zaika daki Rez. yerine göre ayarlıyor ki akıllara zarar. Deneyimizi yapın ama eski günlerini atlattığını anımsatırım. Hesap için de umarım limiti açık bir kredi kartınız vardır. Sokak yemekleri deneyimi için Zoka yı öneririm. Yanımdaki begonvillli varda kokteyller iyidir. Kaş merkezde hem güzel çalan hem de şık manzaralı yer olan Dejavu da gün batımı öneririm.
Kaş’ ta beach kovalamak gerçekten burasının tabiatına aykırı yine ben uğraşamam az hizmet almak isterim vs derseniz kısmen yazayım;
Derya biiç ten kaçının, Büyükçakıl olabilir ama erken gidin. İnceboğaz keza öyle hem solo plaj var hem de belediyenin henüz bozmayan güzel koyda plajı. Yarımada da belediyeye ait işletme var. Kalabalık değilse güzeldir. Yine yarımadadaki Hidayet koyunun içine eden bianca biiç e gitmeyin Çeşme biiç i gibi. Üstelik katakulli ile alınıp işletilen yandaş doyuran bir yer çalışanları da seçilmiş değil hayli kaba.
Kapıtaş plajını kesinlikle öneririm(erken gidiniz) Patara da gün batımı yine kalaba değilse muazzamdır plajı da güzeldir o uzun km lerce sahil. Öyleyken böyle.

oldcosmos

Kaş için zaika’yı abartmaya gerek yok o kadar

Hidayet geçmiş yıllarda hep fiyat performans olarak en iyi yerdi benim için. Evet çeşme benzeri beach club’tır ama onların yarı fiyatı olur ve tipe bakıp almama gibi durumlar yoktur. Denizi de güzeldir.

Kaputaş öğleden önce sakin, öğleden sonra dalgalı oluyor. Öğleden sonra hiç gitmeyin.

Kaş kekova tekne turu iyidir.

Datça palamutbükü taraflarında koyları tek tek gezmiştik biz. Kurubük ve akvaryum koyu güzeldi, tesis yoktu.

okumakserbestbegenmeksart

Kum plaj ve derin olmayan plaj seviyorsanız datça'ya giderken sol tarafta karaincir plajına gidebilirsiniz.

liberal

yazılanlara ek tekne turu için müzik çalmayan tekne tercih edin. yoksa turunuz berbat geçer.

birde limanağzı tarafına geçerseniz Nuri's Beach Bungalow denen yere asla ama asla gitmeyin. detaylar google mapste mevcut uzun uzun yazmayayım.

scudman1

zaika gayet guzel hatta tekne turunun aksaminda gidebilirsiniz. bermuda engin kaptan tavsiye birinci, ikincisi patataya antik kentten degil de kum tepelerinden girerseniz biraz yol yuruyerek herkesten uzak tarafina cikarsiniz. kucuk bi colde yurumek gibi, tabii o issiz tarafinda tesisten uzakta kaliyorsunuz. her zmaan hafif bi ruzgarla kumlar ucusur. kucuk cakilda gece yuzmek hem guvenli hem cok tatli:')

ala09
1

mobil görünümden çık