Daha önce Türkiye uçuş firması olarak THY (Türk Hava yolları) kullandım genelde. Yurtdışı için de hep THY. Yurtiçi Pegasus kullandım bikaç kere.

AJet kullandığımi hatırlamıyorum. Avrupa'da bi ülkeye 3,5 saatlik uçuş için AJet bileti aldım. Neredeyse THY'ye göre yarı fiyatına.

Ne farkı olur şimdi? Uçak büyük baya. Bi tek ikram farkı mı olur? Bütün ikramlar ücretli mi olur? Su?

AJet hakkında başka püf nokta da verebilirsiniz.

 

anadolujet'in yeni adı.

inheritance

@inheritance

Evet biliyorum. Anadolujet adiyla da bilet aldigimi hatirlamiyorum hic. Bi de yurtdisi ucus icin soruyorum ozellikle.

ermanen

www.instagram.com

Burada açıklamışlar, menünün resmi de var.

Ya ben ücretsiz suyunda değilim de operasyonel anlamda çok sıkıntılı gözüküyorlar dışarıdan bakınca. Tüm uçuşlarında rötar, boarding bir keşmekeş.
Geçen havalimanında boş boş beklerken biraz izledim de. Az para vereyim diye çekebileceğim bir çileye benzemiyordu hiç.Umarım senin uçuşun iyi geçer tabii.

Sen suyunu yanına al yine de güvenlikten geçince.

irene

tiflis'e gittim ajet ile. ücretsiz su bile vermediler.

irene'nin dediği gibi operasyonel olarak da epey aksaklıklar yaşanıyor.

mcsword

Sadece yaşlılara, hamilelere ve ilaç alması gereken kişilere ücretsiz su veriyorlar. Geri kalan herkese ücretli.

Anadolujet'in yeni markası aslında ama şu an inanılmaz eksiklikler var. Web siteleri çok kötü mobil uygulamaları yok. Çok fazla rötar var. Bir de normalde Anadolujet ile THY çalışanları ortaktı. Yani anadolujet kabin ekibi ve kokpit ekibi aslında THY personeliydi. Ama artık öyle değil Ajet tamamen ayrıldı yeni bir şirket oldu. O yüzden şu an ekip anlamında da eksiklikleri var. Hala bazen THY personellerini geçici olarak kullanıyorlar.

Yani paranız yoksa veya çok para harcamak istemiyorsanız tercih edilebilir. Sonuçta gideceğiniz yere götürecek. Ama uğraşamam derseniz THY olmadı Pegasus tercih edin. Pegasus da ikram vs vermiyor tabiki ama en azından oturmuş bir sistemi var.

nuevo

problem ucretsiz su olmamasi degil. low cost sirketlerin hepsi boyle zaten. pegasus da boyle. problem koltuk sayisindan cok daha fazla bilet satmalari ve bu nedenle bazi insanlarin surekli disarida kalmasi, ucuslarinin iptal olmasi vs. isin kotusu bunu sadece gidince ogrenebiliyorsunuz.

Sour

Yeni ajet'i pegasus'un bir tık altı olarak düşünebilirsiniz. Checkin bile thy sitesinden/uygulamasından yapılmıyor, kontuarları farklı, thy ile alakası yok, m&s statünüz geçerli değil vs

kimlanbu

Anadolujet'in yeni adı değil. THY kadrosundan low cost/low price bir havayolu için ayrılarak kurulan bir organizasyon.

gabe h coud
1

mobil görünümden çık