Aradığım özellikler çok basit:
+ Spor için hoplamalı zıplamalı kardiyoyu algılaması
+ kayışının ter ile koku problemi oluşturmaması ve oksitlenme gibi sıkıntıların olmaması

Uzun süreli olması için en basic hangi modeli alabilirim hiç bilmiyorum modeller arasındaki farkı?

Suya dayanıklı olması benim için önemli bir kriter değil. Çok pahalı bir model alamam basic model işimi görür benim.

Uzun süreli kullanıp memnun olanlar hangi modeli kullanıyor yazabilir mi? Teşekkürler şimdiden

 

Modellerin eskiliğini, yeniliğini bilmem ama apple watch se kullanıyorum 3 yıldır ve çok memnunum.
pilates, karışık kardiyo, hiit, crossfit gibi farklı spor seçenekleri var. silikon kayış bende alerji yaptığı için kumaş kullanıyorum bir sıkıntı yok.
saatin şarjı maks 1 gün gidiyor (apple watch klasiği). mi'den geçenler şaşırıyor, tekrar belirtmek istedim.

onun dışında genel olarak saatten gayet memnunum. alırken bir üst modelle tek farkı kandaki oksijen seviyesini ölçmemesiydi. o da çok must bir şey mi? yoo, değil bence.

mor oje

bütçe nedir ben tam kavrayamadım. mi band ile apple watch arasında dağlar kadar bütçe farkı var. en pahalı mi band 1200 lira, en ucuz apple watch 6000 lira. yani bütçe olarak birbirine alternatif değiller.

ben yüzme için araştırdım soruşturdum, bir hediye kayış, 1 hediye şarj aleti ve +1 yıl garanti hediyesiyle birlikte 6000 liraya huawei watch gt4 aldım. hem yüzmede, hem diğer aktivitelerde, hem nabız ve uyku takibinde, hem adım sayısında kusursuz çalışıyor. çeŞitli egzersiz programları tanımlı, ben hepsini kullanmadım ama hoplamalı zıplamalı kardiyoyu da algılayacak bir program vardır kesin. ben aşırı memnunum. illa apple olmayacaksa, apple'ın en basic modeli yerine bunu düşünebilirsiniz.

kibritsuyu

ben de huawei watch gt4 kullanıyorum aşırı memnunum ki eski apple watch kullanıcısıyım. şarj neredeyse 15 gün gidiyor tüm sensörleri açık olduğu halde. bu bile başlı başına tercih etmek için bir neden çünkü apple watch iyi hoş ama şarj 1.5 günü zor çıkartıyor.

delidir yakalayin

Huawei aldım tavsiyeler üzerine teşekkürler :D

titanic kemancısı
1

mobil görünümden çık