Nedir bu? Ve neden sürekli debe'de? Önemli birisi miydi?




 

önemli birisi mi derken? 18 i bile görememiş gencecik kkızdı ki; 100 yaşında nine de olabilirdi. neyse:

katilin abi olduğu düşünülüyor çünkü onlarca çelişik ifadeleri var o yüzden millet tırnığını yiyor savcılar niye oturuyor diye.

geveze yazar

Online, çoklu oyunculu bir "katil kim" oyunu oynadiklarini dusunuyorum. Gazeteleri, cekilmis programlari, hatta paylaşılan olay yeri resimlerini 20 yil sonra yeniden inceleyip tahminde bulunuyorlar.
Motivasyon şununla aynı;
www.trendyol.com

Olayda resmi olarak etkileri sıfır değil. Sıfırın bile altında. Avukat biri yazmiş heralde ancak iki şekilde dosya tekrar açilabilir falan diye. Yani olacak iş değil. "Ekşisozluk yazarlarinin oturduklari yerden yaptiklari calismalar, cinayet büroyu hayrete düşürdü ve katil 20 yil sonra kiskivrak yakalandi!" gibi bir haber manşeti olacaklarini düsünüyorlar bence.

WithWorth

katili hala bulunamamış ve o dönemde birçok ihmalkarlık yapıldığı söylenen bir cinayet bu. insanlar katilin ceza almasını talep ediyorlar haklı olarak. youtube yayınları yapanlar da youtuber işte, izlenme oluyor ve tanınıyorlar.

deartheodosia

cinayetin evinde oldurulen bir çocuk olmasi ilgi cekici ve dava gunduz kusaginda cok programda islendi sonra zaman asimina ugrayacakken 20. yilinda savci yeni delil diye tekrar uzatti. biraz da belirsizliginden yani konuya dikkat cekmek icin&youtubea icerik konusu

ala09
1

mobil görünümden çık