Bir kurumda işe başlayan bir hanımefendiye kutlama çiçeği almak istiyoruz. Kendi odası masası olacak.
www.ciceksepeti.com
Bu orkide olur mu? Yoksa çok hassas bir çiçek gibi göründüğü için sağlam bir şekilde göndermezler mi. Bazen çiçeksepetinden aldığım çiçekler soluk oluyor resimde göründüğü gibi olmuyor.

Bu iyi mi yoksa başka daha iyi alternatifler var mıdır?
Teşekkürler:)

 

Çiçeksepeti dışında başka bir tedarikçi tercih ederdim. Çok fazla kötü tecrübe yaşadım.

gabe h coud

defalarca orkide aldım ve gönderdim. sağlam geliyor.

ancak orkide bakımı çok zor. 1 haftaya tüm yapraklar dökülüyor.

bloomandfresh.com

ben bu sitedeki çiçekleri daha çok seviyorum.

ek olarak, çiçeksepetinin gönderdiği çikolatalar bok gibi. tatlı aşığıyımdır, ayırtmam yerim normalde ama asla yiyemedim. tadelle gönder daha iyi.

art cat chocolate

Ben olsam çiçek sepetinden asla almam. Bana da çiçeksepetinden çiçek geldiği zaten hiç hoşlanmıyorum. Gelen çiçekler o kadar özensiz oluyor ki, otomatik olarak gönderen kişi özenmemiş gibi hissettiriyor.
Bloom and fresh güzel, ribbon flowers güzel.

Ama en güzeli, göndereceğiniz yere en yakın 1-2 lokal çiçekçinin sosyal medya hesaplarına bakıp, tarzını beğendiğiniz bir tanesini arayıp “hocam benim şuna şuna şuma ihtiyacım var, hazırlayınca whatsapp’tan atabilir misiniz?” Demek. Gelen fotoğraftan sonra da ekleme, çıkartma yapabilirsiniz. İnanın daha özenli ve özgün oluyor. Yanına illa çikolata olsun istiyorsanız, onun için de ayrıca yer önerebilirim. Çiçek sepetinin çikolatalarının böyle yağlı, boğazdan geçerken plastik bir tat bırakan tuhaf bir tadı var.

irene
1

mobil görünümden çık