Konumuz tavuk döner. Değişik tarifler arıyorum. Mesela çıtır soğan güzel gidiyor dürümün içinde. Başka neler eklenebilir?




 

2 yemek kaşığı tahin
2-3 yemek kaşığı yoğurt
1 diş sarımsak
1/2 adet limon suyu

Savurma sosu icin bu tarifi yazmislar bayiliyorum<3

ala09

Hiçbir fikrim yok ama özellikle Lübnan ve Suriye yemeklerini bence bir araştırın, çok iyi tavuk yapıyorlar. Fikir edinebileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

10551037

yunanistan'da almanya'daki dönerlerde içine konulanlara bakabilirsiniz onlar bizden biraz farklı şekilde tüketiyor. gerçi oralarda tavuk döner diye bir şey var mı sadece et mi yapıyorlar bilmiyorum ama yunanlar mesela bizim cacığın biraz daha yoğurt kıvamına yakın olan bir versiyonunu koyuyolardı galiba. sos olarak bir sürü şey yapılabilir zaten tavuğa giden tüm soslar sanırım tavuk dönerin üstüne de yakışır. tavuk dünyası, sayrem gibi yerlerin menülerine bakabilirsiniz oralarda zaten tavuk sabit sosu değiştiriyorlar o soslardan damağınıza uyanlardan evde yapabileceğinizi veya alabileceğinizi seçip deneyebilirsiniz. salataya konulan bazı sebzeler de denenebilir sanki mesela ince doğranmış nar ekşili mor lahana koysan biraz fena olmaz gibi geldi şu an tamamen farazi konuşuyorum yani denemek istersen denenebilecek çok şey çıkar manasında. bazı baharat karışımları da denenebilir.

semaforo de medianoche

sence guacamole gider mi dersin? daha once hic duymadim, gormedim.

Sour

bu kadın sipariş verdiği tavuk dürümün içinde köz patlıcan olduğunu ve çok yakıştığını söylüyordu sonra sizin soruya denk geldim:

www.instagram.com

geveze yazar
1

mobil görünümden çık