Şu video karşıma çıktı, mini etekli liseli kızların ağırlıkta olduğu okul bandosu japonya sokaklarında gezerek halka konser veriyor.

www.youtube.com

Farklı birçok okulun benzer etkinliği oluyormuş. Kültürlerinin bir parçası galiba.

Sizce bu bandoların videolarını izlemek sapıklık mı ? (perversion ?)

Videoyu birkaç dakika izleyip " ulan ben ne yapıyorum" diye kendime sorunca emin olamayıp, başkalarına da danışayım dedim.

teşekkürler

 

Değil. Bir şey yok videoda.
Misal 16 yaşında kızın kendi odasında çektiği videoyu 20 dakika izlesen garip bulurum. Geçen denk geldim dedim bunun youtubeda ne isi var, millet neden izliyor.

logisticsmanager

Bana oyle geldi. Cunku bi sey yok videoda +1 yani bi sey yok derken bir gram albenisi yok olayin. Ne muzik, ne kiyafetler, ne bir atraksiyon hicbir sey yok.

Mesela kadin olarak kucucuk kizlarin seksapaalitesi de yuksek danslarini izleyebiliyorum zevkle cunku orada izlenmeye deger bir yetenek var. Ha o danslari sapik duygularla izleyenler de coktur ama ilk etapta aklima gelmez. Bu bando ise bos bir etkinlik.

Kittie

Bir şeyin sapıklık olup olmadığını kadın duyurucuların belirlemesini beklemek aptallık net

Cezcez

konu açma gereği duyduysan izlememek gerekiyor

zaten lise çıkışına gidip de kızları dikizlemek gibi bir manaya geliyor özellikle izlemek

18 yaşındaki kızları podyumda izlemek ise legal sayılıyor

bir soru sorcam

orada bunları izleyenlerin %80'i bunlarla ne hayaller kuruyordur.
bence kıyafetler de biraz aslında bu izlenimi yaratmak için.
garip.
bunların otobüste falan mıncıklama yapma videoları meşhur bu jpaonlar çok acaipler.

OgutucuRecep

Degil, bence eglenceli video.

Ha Okinawa acı çeken kız lisesi videosu olsaydi isler degisirdi.

sertac akin

Japonya ve Güney Kore'de baldırları gösteren kısa şort ve etekler giymek ayıp değil. Kızlar body atlet ile gösteri yapsa olay çıkardı ama. Kadınların nereyi ne kadar açabileceği kültürel. Oranın insanı için videoda sapıklık bir durum yok.

gnosis

Dün keşfedip izledik bunları hatunla. Liseli oldukları için sanırım böyle bir algıya kapıldın. Yani izlerken tek aklına gelen asian porn ise sapıklık olabilir tabii. Onun dışında güzel kıyafetler, mükemmel müzik, eğlenceli koreografi ve hem dans edip hem müzik yapabilen başarılı genç çocuklar var videoda. Bakış açısı her şeydir.

hasmetizm 2046

bence keyifli bir gösteri. asyalılar bu kalabalıkların disiplinli kareografi işlerini iyi beceriyor kaliteli bir eğlencelik var. kızların estetik görünümü de katkı sunuyor buna tabi babannemin eteği gibi bir etekle ya da pantolanla güzel görünmez bu dans. sapıkça bir düşünceyle de izleyebilirsin tabi instagram'da bir kadın arkadaşının attığı çok normal bir fotoğrafa sapıkça bakabileceğin gibi. o kişinin bakış açısıyla ilgili içerikle pek alakalı değil. güzel şovmuş ama bence.

semaforo de medianoche
1

mobil görünümden çık