Şimdi evdeki her şey bende (köpeğin ilaclarini takip etmek, odemeler, gelir vergisi, tamamlayici sağlık, kira, yatirim hesapları takibi, arabanin odemeleri vs).

Bana bir şey olursa hanımın kendi yolunu bulabileceği ne yapabilirim? Yani bu hesaplara erissin, unutmasın vs diye.

Böyle fiziksel bir ajanda gibi bir şey hazirlansa çok mu riskli olur? Hani şifrelerle beraber falan.

 

Çok riskli olmaz elbette, hiç risksiz de olmaz. Yani bir yabancı her türlü bilginizi içine yazacağınız bir şey için size risksiz diyemez heralde :D ama işin bu tarafı bir yana, eve hırsız girerse ajandaları falan karıştıracak kadar odaklanmış olma ihtimali nedir siz düşünün. Değerli bir şeyler bulursa alır, oturup acaba bu defterlerin, ajandaların içinde önemli veriler var mıdır diye bakacağını sanmam.

Bence her türlü bulut sistemden daha güvenli.

Ha eğer çok kaygılanıyorsanız bilgileri yazıp banka kasasına koyarsınız ajandayı.

akhenaten

Yani zaten bütün herşeyin yüzde 99u gmail hesabi üstünden yürüyor=d yani one ring to rull them all gibi, bir hesap her seyi yönetiyor.

logisticsmanager

Basit sade bir dosya yapabilirsiniz, şifreye gerek yok, ölüm sonrası hesaplar varislere intikal edene kadar blokeli oluyor. Sadece evrak çantası içine tapular banka hesap cüzdanları ve hatırlamaya yardımcı evraklar koyun.

Her evde boyle evrak çantası olmalı.

Fritz-X

Drive'a mevzuyu açıklayan bi word gerekirse excel dosyası ve google hesabınızın bir şifresi kafi. (tabii git drive'a x klasöre bak diye belirtmek gerekiyor)

Ben kardeşime bilgisayarımın şifresini mail attım başıma bişey gelirse açar bakarsınız diye.

hedep

Bence her seyi bir sekilde halleder ama Bitcoin yatiriminiz varsa simdiden bunlara esiniz nasil erisecek dusunmeye baslayin.Bununla ilgili bir seyler hazirlamak benim de aklimda

turkuaz
1

mobil görünümden çık