Ben son bir senedir inanılmaz ısınmaya başladım bu char a. Kişisel hayatımda başımdan geçen bir iki şey sonucunda eşcinselliğini yaşayamayan adamların kadınlar için heteroseksüel erkeklerden neredeyse üç kat zararlı olduğunu fark ettiğimden beri bu meseleyi dolu dizgin yaşayabilen erkeklere saygım kat be kat arttı. Son dönemlerde eril tarafını keşfetmeye çalışıyor, vloglarinda anlattıklarını dinliyorum, gayet de aklı başında konuşuyor falan. Benim için bayağı ideal erkek Kerimcan oldu, hayat cidden enteresan.

Siz ne düşünüyorsunuz kendisi hakkında?


 

"Char" ne demek??

Kendisini üzerinde düşünmeye değer bulmuyorum.

muhayyer divan

Tanımam etmem. Tanısam da seveceğimi zannetmiyorum. Benden uzak, allaha yakın olsun. Ayrıca ben kadınlara zarar vermiyorum.

Mehmettheslim

@muhayyel: cennete düşen ilk inci tanesi demek.

sekizdokuzon

@muhayyer
bir erkek kadınlara kategorik olarak zarar verir. zarar vericiliği özüne ait bir şeydir. böyle bir din var malum. modern zaman dini. buna saygıda kusur etmen yakışmadı

lambırcek

@lambırcek

Modern zaman dini falan bilmiyorum, kameralara cinsel organını göstermek hayâsızlıktır saygısızlıktır böyle birini değerli bulmuyorum. Bu kadar.

@sekizdokuzon

Anladın sen onu...

muhayyer divan

düzenli olarak arkadaslarla birbirimize videolarini paylastigimiz kisidir. hayat enerjisi cok iyi sevdigim bi fenomen

ala09

Yasadigi surec her ne ise kameralarin onunde yasamasinin kiz olsun erkek olsun genclere zarar verdigini dusunuyorum.
Surekli izleye izleye sempati olusur, yaptiklari normal gelmeye baslar. Kendi cocugum olsa uyaririm izletmem.

WithWorth

Kendisi hakkinda düşünmüyorum da saçma salak sekilde para kazananlari tebrik ederim hep. Misal onlyfans'ta buluşmak için 10-20 bin dolar alanlar hep çok zeki ticaret konusunda. Kerimcan da öyle. Ha ne sattiklari tartisilir da parasal olarak zeki.

Onun dışında karakter olarak evlerden uzak. Ideal erkek ve kerimcan hayatımda görmeyi beklediğim bir eslesme değildi.

logisticsmanager

Eglenceli buldugum biri. Takip etmiyorum ama arada vloglarini izliyorum yuzum guluyor biraz. Tarz degistirdigini de fark ettim. Ideal ne alaka onu da anlamadim hem kadin ruhundan anliyor hem de artik eril bir havasi vardan mi yola cikiyosun. Sacma bence. O zaman transerkeklerle birlikte olsun tum kadinlar oldu olacak.

Kendisi hakkinda tek bir kotu dusuncem var o da ulke kerimcan klonlariyla dolu. Ergenler kadinsi konusmayi, giyinmeyi bir kimligin parcasi degil de bi tarz saniyor sayesinde. Bana oyle geliyor.

Kittie

kötü düşünüyorum. pek çok çocugun psikolojisini olumsuz etkiledikten sonra kendisi tekrar erkek oldu. onu örnek alıp ondan cesaret bularak hormon tedavisi alan genç kız tanıyorum. hayrandı ona. acaba şimdi ne düşünüyordur. çocukken ve gençken her şeye heves edilebilir, bu çağdaki insanlara karşı daha sorumlu davranmak gerekiyor.

bunun haricinde muhabbetinin baya iyi oldugunu düşünüyorum. beni eğlendiriyor. cinsel tercihi umurumda değil. carlamasına sinir oluyorum. daha az cıyaklayabilir.

abelardo

Cinsel yönelim çok erken yaşlarda belirlenir. Heteroseksüel bir erkek çocuğun YouTube'da bir gay görüp gay olma olasılığı nedir? En fazla bir iki kırıtır, kılık kıyafeti feminenlesir. Zaten o dönem kimlik arayışında geçmiyor mu? Sonra "Ne alaka ben?" der eğer heteroysa, düz devam.

Kerimcan'in ilk zamanları ağır leş bu arada, o uçaktaki olay falan. Büyük facepalm. Ama işte bütün o çatışmaları herkesin gözü önünde yaşaması çok büyük bir cesarete de işaret ediyor. Adam kendini arıyor, bu anlamda ideal erkek dedim. Beğenip koynuma almayacağım elbette.

sekizdokuzon

ben müslümanım. diğerlerinin görüşünü bilmiyorum. benim için eşcinsellik açık, net, tartışmasız bir şekilde haramdır. normal değildir. ister tercihle olsun ister doğuştan olsun. o nedenle bilim de kabul etse, toplum da kabul etse, yasa da kabul etse, ben kendi otosansürümü uygularım. kendimi ve çevremi, bu farkındalığıma rağmen, sürekli escinsel içeriklere maruz bırakmam.

maruz bırakılırsa sempati oluşur, oradan da adım adım diğer etkiler oluşur.
netflix'te tüm amacı bu sempatiyi oluşturmak. gerisi kendiliğinden gelecek şeyler.

WithWorth

gerizekalı olduğunu düşünüyorum. hiçbir inf. takip etmiyorum ama bir şekilde magazin haberi oluyorlar. hayatını da enteresan bulmuyorum.

deartheodosia

Konuya hakim değilim, kültürümü hiç bilmiyorum sanırım. Sözlüğe baktım gaydi erkek oldu diye arka arkaya 10 entry okuduktan sonra kapattım pencereyi. Uçakta penisini gösterdiği video yayınlamış sanırım? Bir de AKPlilere yakınlığı var diye bir şeyler hatırlıyorum ama o kişi Kerimcan Durmaz mıydı emin değilim.

peki madem

cinsel yönelim çok erken yaşlarda belirlenir. yanlış. kendinden menkul uydurma bi tanım. 40ından sonra özenerek yönelim değiştireni var. ona -he işte keşfetmemiş- diye itiraz etmek komik.
böyle bi tanım gender studieste bile yok ayrıca. tıpta zaten yok

lambırcek
1

mobil görünümden çık