İçkili bir ortamdan sonra bir erkek arkadaş 3 kızı evlerine bırakacaktı. Bu erkekle en samimi olan benim. Bir kız (a) çok sarhoş evine kadar taşınacak. Normalde güzergaha göre de ilk a, sonra diğer kız (b), sonra beni bırakıp evine dönmesi mantıklı.
Hatta b bana dedi ki ilk a yı evine çıkaralım sonra beni atarsınız. Erkek olan da bunu duydu.
Ama erkek olan ilk beni bıraktı. Sonra b ile a yı, sonra geri dönüp tekrar b yi evine bırakmış.
sizce erkek b ye yazıyor mu?

 

Hepinize yazıyor. İstersen sana da yazar. A çirkin herhalde.

gabe h coud

Hepsine yazıyor +123456...

Soğu ondan. Değer verme.

muhayyer divan

Senle arası iyi olduğu için önce seni postalamak istemiş. A da çok sarhoş olduğu için onu dehlemiş. Belki B beni eve çağırır gel kahve içelim ayağı yapar demiş. Yazıyor mu yazmıyor mu bilmiyorum ama b'yle yatmak istemiş.

hops

Bir sonraki bulusmanizda ortamda en az bir tane daha arabalı erkek olsun. Bir tarafı fena kalkmış bu arabalı erkeğin. Üçün birini de almış, Allah bereket versin.

sekizdokuzon

Erkeklere seçme hakkı verilen ortamlar beni geriyor.

sekizdokuzon

Seni kankasi olarak goruyor diye yorumladim ben

Feriyaanim

Ve evet b den hoslaniyor olabilir. A nasil olsa cok sarhos diye onu pek sallamamislar once senden kurtulup beraber kalmak istemisler. A yi da biraktiktan sonra zaten...

Feriyaanim

Soruyu soran başkası olsa eve gidip bir an önce yat diye seni bırakmak istemiş, en yakını olduğun için kıyak geçmiş derdim ama soruyu sen soruyorsan en fitne dolu ve girift cevap muhtemelen doğru olandır.

Bence seni bırakıp threesome yapmışlar.

Bruce

Eğer güzergah ve trafik konusunda önemli bir detay yoksa ve arkadaş ilişkileri olarak üçünüze de aynı mesafedeyse B'ye yürüyor. Senin de bu şekilde bırakılmasına ya da B'ye yürünmesine engel olacağını düşündüğü için aradan çıkarmış olabilir.

"Yürümesiz versiyon" olarak da senin sohbetini sevmediği için ya da farkında olmasan da senin de sarhoş olmandan ya da sarhoşluktan en çok rahatsız olmandan dolayı aradan çıkarmış olabilir. :)

nawar

Ben asıl yarın bu üçlü kız grubu arasındaki muhabbeti duymak istiyorum. Yeni bir duyuru açar, bizi güncellersin, değil mi?

sekizdokuzon

Yok arkadaşlar bu olay geçen haftalarda oldu ama aklıma takılmıştı. Bişey olmadı aralarında.
B evli. Evine falan gidemez. A tamamen başka kafadaydı.

Mirabel

Sabah B nin yatağında uyanmak istemiş diye yorumladım ben.

Edit: B evliyse iş değişti. O zaman senin kafanın da epey iyi olduğunu düşünmüş olmalı.

Mirket

Evet yazıyor

Yılmaz920

evli olması bir şeyi değiştirmez. o gece b'nin eşinin evde olmadığı ile ilgili bir laf geçti ve bu adam duydu ise %100 yazıyor derim.

hrskrs

B nin eşi nerede tüm bunlar olurken ?

Yılmaz920

Güzergâhı biraz daha detaylandırmanızı rica ediyorum size göre mantıklı olan belki de öyle değildir. Adama öylesi mantıklı gelmiştir. Belki adamın da kafası biraz güzel, bunu bilmiyoruz. Hep beraber yenilmiş içilmiş bir erkek üç kadını evine bırakmış. Hepsi bu. Böyle bir ithama gerek yok. Kaldı ki olaydan sonra aralarında bir şey olmadığını ve b'nin evli olduğunu öğreniyoruz. Bu durumda bir sıkıntı yok demek ki. B'ye yürüdü ise bunu anlaması gerekirdi zaten. Bir şey anlattı mı B? Bunu da bilmiyoruz. Böyle yapacaksanız takılmayın bir daha bu adamla bence.

bhhs
1

mobil görünümden çık