portekiz maçında? sizce?




 

Fenerlilerin ağlamasını objektif olarak araştırmıştım. Bu yüzden son 2 senedir net evet

pavlis

transfer lobisi çalışmış maalesef. saçma sapan bir kadro sahada.

adivar

Ligde aglamasi bitmeyenler şimdi milli takımda ağlıyor diye düşünüyorum ben. Ha bitmez bu tabi türk futbolunun boş muhabbetleri hep vardı hep olacak gibi.

Evet montella demiş ki yenilmeyi rezil olmayı göz önüne alayım sırf gsliler sahada olsun. Çünkü scoutlar maç izlemez sadece sahada var mı yok mu diye bakar. Şu maçta sahada olmanın ne önemi var ki yani herifler rezil ediyor işte.

Neyse aman evet kaydirilmis. Iki senedir diger takimlara kaydirmis Galatasaray.

logisticsmanager

GS zaten oyle bir kayiriliyor ki. Rakip olarak GS maclarini izlesen cildirirsin. Baris ALper dedikleri adam Turkiye'de tekme, tokat, dirsek daliyor rakibe. Torreira, mertens, Icardi her zaman yerde. Topu kaptiracak gibi oldu mu hemen yere atarlar kendilerini, duduk saniyesinde caliyor. Vitrin olsun, piyasa yapsinlar diye en onemli macta sahaya atmislar kendi adamlarini

speedy

Kimsenin futbolu takip ettiği yok. Kaan, abdülkerim, kerem ve barış ilk maçta da oynayan topçular. yendiğinde kimse bunlar niye oynadı demedi ne hikmetse. Tek fark yunus. Herif yunus'a takıntısı da gs'den değil adanademir'i çalıştırdığından var.

milli takımı yakanlar da fener'in stoper samet ve eski kalecisi altay. kulüpçülük yapacaklarsa bunları da söylesinler.

o yüzden her alanda olduğu gibi bu alanda da ağlıyorlar. ağladıkları hocayı da ismail kartal'dan önce ali koç fener'e getiriyordu.

ilgeru

yıllardır milli takıma kimin seçileceği, kimin süre alacağını menajerler belirliyor.
10 yıldır mill takımda olan hakanın 1 tane iyi oynadığı maçı yok ama hala 11de sahaya çıkıyor.
kendi takımında tüm sezon tek bir maça çıkmış adamı kaleye alıyor. bırak 11 i kadroya alınmaması lazım.
liste uzar gider.

kerem-barış-abdülkerim bu maç kötüydü. özellikle barış alperi santrofor oynatma inadını anlayamıyorum. kanata geçince daha iş yapıyor.
bir de kerem barış ikili maç boyu yerden kalkmadılar. her pozisyona itiraz, kendilerini atmalar. ligden o kadar alışmışlar ki her pozisyona faul bekliyorlar.

my fault

Maçı kaldıramadı bünyeleri. Gözlerine perde indi, ezbere antrenmanda yaptıklarını tekrarladılar. Bu maçın başka türlü analizleri eksik olur. Tecrübe eksikti maçta. Kafayı kaldıramadılar. Olur böyle, bu kadro üzerine sabırla çalışılmalı, bu tecrübeler bir sonraki turnuvalarda meyvesini verir.

Recep Bjk Malmö maçında rövoşata ile kendi kalesine gol atmıştı. Çünkü adam refleks ile oynuyor, aklı başka yerde vücudu başka yerde. Bu da benzer bir maçtı. Belki de maçtan önce konsantrasyon için bir şeyler yapmalı, meditasyon, beraber daha çok zaman geçirme gibi. Neyse, bugün çok başka bir maçtı, konu bir takımın kayırılmasından çok başka bir yönde gelişti.

gabe h coud

hamitin şahsi hesaplarının bedelini mi ödedik yoksa
video.twimg.com

lambırcek

gs ile alakalı değil menajerlerle alakalı. bu sene maç yapmayan altay'ın kaleye geçmesi, pana ve fb'yi pert eden samet'in oynaması, arda güler'in oynamaması, bir anda mert müldür'ün kesilmesi vs.

paintov

örnek
pbs.twimg.com

lambırcek

golu yediren 3 oyuncu: Samet, ferdi ve zeki. demek Galatasaraylı oyuncular hata yapıp gol yedirseydi ne olacaktı merak ediyorum.

samet ile yunus, montella'nin tanidigi oyuncular oldugundan kadrodalar ki bence çok yanlış bir karar oldu. Baris Alper, kerem, Kaan ve Abdulkerim milli takimi buraya getiren oyuncular zaten. ismail 2 aydır 1 maca ciksaydi, zaten Kaan yerine o oynardı. irfancan sakat olmasa, muhtemelen o da ilk 11 de yer alır, kerem yedek olurdu.

üzgünüm ama asiri onyargili ve garip bir soru

monicapp

real madrid'te oynayan arda
juventus'ta oynayan kenan varken,

mevkisi forvet bile olmayan adami forvete koyup sag kanada arda yerine ingiltere ikinci liginde uc maca cikabilmis adami koyarsan,

sag bekte mert muldur mukemmel mac cikarmisken anlamsizca degistirirsen,
kerem akturkoglu gibi kendi kulubunde bile her mac kufredilen adami en zor macta 11 oynatirsan,

ismail yuksek gibi ayagi duzgun, agresif, guclu bir 6 numara varken sacma sapan kaan ayhan falan oynatirsan,

adama bir sorarlar ne oluyor diye. hamit altintop burada kilit isim. bu kadro kesinlikle montella kadrosu degil.

oynayacagin mac sayisi 3. ve hepsi 4 gun arayla. burada bi oyuncu milli takimi icin oynarken, dunya onu izlerken yorgun falan olmaz. hafif sakatlikla bile oynar. bos muhabbet bunlar. arda gecen mac yoktan gol var etmeseydi su an montellanin kariyeri bitmisti.

bohr atom modeli

Son senelerde Tr futbolundan baya kopmuş biri olarak 2 maci da izledim ve tr savunmasına inanamadım.

Hatta portekiz maçında 3. Golden sonra kendimi tutamayip gs'li arkadaşıma "olm bu Abdulkerim bütün 1 sene gs'de ilk 11 mi oynadı emin misin? " diye sordum, o da haklısın bugün baya saçmalamadi dedi.

Yani kimse kimseyi kandirmasin bu Topçular kötü Topçular. İlk maçta da arda şapkadan tavşan cikarmasa, bırak yenmeyi yenilebilirdik bile.

Sadece gs değil genel olarak Türk futbolunda bir kayrilma, kirli menajer ilişkileri, baştan aşağı bir kokusmusluk var

Bu aslında hep boyleydi ama bu seneler buna ekonomik çöküş de eklenince durum iyice ayyuka çıktı.

makbur
1

mobil görünümden çık