Eşim ve küçük çocuğumla Antalya merkeze 3 günlük tatile gideceğiz. Yeme içme yerleri tavsiyeniz nedir? İçki kullanmıyoruz ama bar pub olmadığı sürece tavsiye edeceğiniz yerin içkili olması sorun değil. Şimdiden teşekkürler.




 

Valla eğer güzel bir yemeğe güzel bir para verebilirim diyorsanız mutlaka bir gün önceden rezervasyon yapmak şartıyla 7 Mehmet'e gidin. Pahalıdır lükstür ama o deneyimi mutlaka yaşayın.
Onun haricinde şişci volkan mutlaka öneririm. Karışık yeyin ve mutlaka Antalya usulü piyaz yiyin

etna

7 mehmet kalitelidir. Mark antalyanın oralarda şişçi ramazan var orasıda güzeldir. Canın piyaz yemek istiyorsa piyazcı sami var. Piyaz yersin sonra akdeniz dondurmadan yanıksı dondurma yemeye gidersiniz. Oradan çıktıktan sonra atatürk parkına yürür denize karşı çay, kahve de içebilirsiniz.

komando kani var bende

Ne yemek istediğinize bağlı olarak değişmekle birlikte yazan arkadaşların söylediklerine katkım olsun;

7 Mehmet güzel, restoran fiyatlarının çıldırdığı ortamda şu an fiyatları makul kaldı ve yakın zamanda ciddi bir artışa gideceklerini düşünüyorum. Bu artış öncesi giderseniz hafta sonu olmayan bir günde gitmenizi öneririm. Aksi halde kalabalık sebebiyle hizmet almanız zor.

Markantalya'nın oradaki Şişçi Ramazan kapanalı biraz oldu, illa Şişçi Ramazan olacaksa Konyaaltı şubesi var sadece ama köfte-piyaz için daha iyi alternatifler var. Birisi Şişçi Volkan Kadir'in yeri, Antalya hali içerisinde, öğle yemeği için uygun ama fiyatlar salaş ortama rağmen Antalya ortalamasının üzerinde.

Lara Balıkevi var, manzarası harika, lezzey 7/10 fiyatları yüksektir. Deniz manzarası şart değil derseniz Çıpa Balıkevini öneririm. Hemen Konyaaltı sahilinin bir arka caddesinde, fiyatları cep yakmıyor ve fiyatlar Antalya ortalamasına göre çok uygun.

en bi orijinal
1

mobil görünümden çık