Fethiye mi? Göcek mi? Kaş mı? ya da başka bir lokasyon mu?

3 kişilik çekirdek aile ile İzmir'den çıkıp günübirlik tekne turu yapmak istiyoruz. Eşim kekova ve kelebekler vadisini görmeyi çok istiyor.

Önerebileceğiniz tekne firması var mıydı? Liman olarak nereden binmek daha uygun olur?

 

(git: arcadiayachting.com) biz bu firmayla tura çıktık. gayet sorunsuzdu. mail ile irtibata geçerseniz doğrudan tekne yönlendirmesi yaparlar. biz bodrum çıkışlı yapmıştık. izmir var mıdır bilmiyorum.

scudman1

@scudman

biz izmirdeyiz. izmir'den yola çıkıp, kaş, göcek, fethiye tarafına gidip, rotasında kekova ve kelebekler vadisi gibi yerler olan bir tura katılmak istiyoruz

digits

dediğim gibi izmir çıkışlı var mı bilmiyorum. bi görüşün isterseniz. detaylara hakim değilim.

scudman1

kaş için kaptan ergun tavsiye ederim biraz pahalı ama kaliteli bi tur.

captainmrg

bu rotanın bir günübirlik yapılabileceğini sanmıyorum. daha çok bölgesel gitmenizi tavsiye ederim. atıyorum marmarise gidin ve oradaki bir tekne turunu gidin. 3-5 koy gezdirecekler sizi, denize girer çıkar güzel vakit geçirirsiniz.

kelebeklerde görülebilecek pek bir şey yok, tekne turuyla görülebilecek hiçbir şey yok. birkaç günlüğüne kafa dinlemeye gidilebilecek bir yer. kendi çadırınızla da gidebilirsiniz, oradaki işletmenin çadır imkanını da kullanabilirsiniz. bayram, haftasonu gibi zamanlarda gitmeyin. gelen tekneler yüzünüzden başınız ağrır sadece. ölüdenizden kalkan korsan gemileri beyninizin ırzına geçer.

air
1

mobil görünümden çık