Yarın uçuşum var ve uçuş bilgilerini girerek havalimanından kalacağımız eve gitmek için taksi rezerve ettim. Ödemeyi yaptım ve elimde sadece rezervasyon numarası var. Karşı tarafın hiçbir bilgisi bende yok. Oraya gidince sürecin nasıl ilerlediğini bilen var mı acaba? Taksici uçuşu takip edip inişte beni mi arayacak ya da aramazsa ben bu kişiyi nasıl bulacağım?




 

Benim degil ama arkadasimin var. Hic arama gibi bi durumu olmamis. Zaten taksiye bineceginiz zamanla ilgili bilgileri giriyorsunuz. O verdiginiz zaman bilgilerine gore havalimanina indiginizde, gelen taksici elinde isminizin oldugu tabelayla/ufak pankart tarzi seyle karsiliyormus.

Feriyaanim

Aynen taksici ucusunu takip edip, cikista elinde isminizin yazili oldugu kagitla disarda bekliyor olacak.

freedonia

Ben iki kez Almanya'da taksi rezervasyonu kullandım. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, booking'de taksiyi ayarlarken uçuş numaranızı girin sadece. Şoföre adınız, uçuş no ve tel numaranız gidiyor. Uçuş günü sizin telefona da mesaj geliyor, şu adlı taksici şu plakalı aracıyla sizi alacak, telefon nosu da şu diye. Uçuş iniş saatinden itibaren maksimum bekleme süresi 45 dk.

lily briscoe
1

mobil görünümden çık