Artık slim fit medium beden giyemediğim için yeni spor kıyafetleri parça parça almayı planlıyorum.
Kilo 88 , boy 1.78 regular fit tarzı, basketbolcu kıyafetleri gibi biraz bol giyinmeyi planlıyorum.

İnsanlar sporda bile güzel giyiniyor özeniyorum millete, ben normalde bile düz t-shirt giyip çıkıyorum dışarı
Önerdiğiniz marka/modeller var mı ?

 

Aynı kilodayız, boyum 2 cm uzun sadece. Under armour’dan 35 dolara ter tutmayanlardan 2 tişört 1 şort aldım, sıcaklar başladı başlayalı başka bir şey giymiyorum tavsiye ederim.

yap desem yapmazsin he

Türk insanının alışkanlıklarına bakmayın siz onlarda sosyal medyada markaların pr'ına göre hareket ediyorlar. Sorsan bir de açız derler. Hani ''yurtdışı'' güzellemesi yapılıyor ya yurtdışında insanın dış görünüşüne arabasının markasına göre değil kişiliğine ve karakterine değer verilir yurtdışında çok zengin insanlar bile alalade arabalara biniyor basit telefonlar kullanıyor ucuz kıyafetler giyiyor Tavsiyem siz düz t-shirt'e giymeye devam edin kendiniz olun. Nerede ucuzsa oradan alışveriş yapabilirsiniz hem paranız cebinizde kalır illa marka olacaksa LCW, Defacto, Koton, Colins gibi Türkiye'nin global markalarını tavsiye ederim.

doharkoman

Pamuklu t-shirt ile spor yapmayı seven insanlar da var elbette ama sırılsıklam oldukları da bir gerçek. Under armour gibi kaliteli ve pahalı markalar üstün kaliteli sentetik iplikler ve özel dokunma teknikleri kullanarak hem 4 yöne esneyen hem de çok hızlı kuruyan hem de yumuşak olabilen kumaşlar üretir veya kullanır. Benim onlarca kıyafetim ve ayakkabım var bu markadan. Sadece İç çamaşırını dâhi öve öve bitiremem. 5 senedir rengi bile değişmedi, ilk günkü gibi, tanesi 500 TL.
Spor yapmayan insanın sportif giyimi saçma bulup amacı anlamaması gayet doğal.
İndirim zamanlarını takip etmek önemli böyle pahalı markalarda. Daha yeni %30 indirim yaptılar bir kaç şey ben de aldım kendime. Decathlon da bu sezon kaliteli ürünler getirmiş. Daha uyguna fena olmayan kalitede spor ürünleri alabilirsin. Önemli olan nokta esnek, hızlı kuruyan ve yumuşak rahat kumaşlı olması. Ne kadar ekmek o kadar köfte açıkçası.

hasmetizm 2046
1

mobil görünümden çık