Mümkün mü? 10 yıllık hesabım leyla oldu. Gönderilen mailde log kayıtlarım da var. 10 yılda 5 kere entry'im silinmiş.

1 tanesi 8 sene önce başlık mahkeme kararıyla silindiği için entry de gitmiş,
1 tanesi 4 yıl önce flood gerekçesiyle silinmiş.
1 tanesi 3 yıl önce silinmiş nedenini göremiyorum artık hesabıma giremediğim için,

HEsabın kapanma sebebine dayanak son 2 entryim. 1 tanesi geçen sene önce, filistin meselesiyle ilgili yaptığım eleştiri. Bunun üzerine ilk bir aylık cezamı da alıp çekmiştim. Hatta üzerine uzun bir süre sözlüğe girmedim.

Son entry silime olayı bu ay, Konyadaki avmyi basan filistin protestocularıyla alakalı yine ağır eleştiri niteliğinde.

10 yıl boyunca kimseye hakaret ya da küfür etmedim, yani kimsenin hakkımda şikayeti olmadı öyle diyeyim. Moderatörlerin kendi takdiri ile toplamda 2 kez ceza almış bulundum.

Kendi entry'mi savunmuyorum, bu kadar ağır, şiddetli cevaplara gerek yoktu, kimseye yine hakaret ya da küfür de etmedim bu arada bu entrylerde de. Ben ASLA bu kadar ağır bir cezayı hak etmediğimi düşünüyorum. Sicilim boş neredeyse. Bir ceza verilmesi gerektiyse bu çaylak sırasına yeniden sokmak, 1 ay 3 ay 5 ay ceza vermek ya da her neyse kalıcı olmayan bir ceza olabilirdi. Gerçekten anlayamıyorum bunu, cezayı aldığım başlığa giriyorum vallahi benim hiç yazmadığım küfürler, hakaretler, her iki tarafa da. Onlar ve kullanıcıları duruyor. Ben resmen haybeye gittim.

Giden entry'lerime çok üzülmüyorum zaten bir yedek linki göndermişler de, bütün internet arşivim gitti, özel mesajlarım, kenara kaydettiğim entry'ler, favorilerim, aldığım notlar. Esas bunlara üzülüyorum.

Hesabımın moderatörün bir anlık öfkesiyle TOPTAN kapatıldığını düşünüyorum. Attığım mailde de yazdım, tamam madem bu entry'm bir kişiyi dahi olsa rencide etti, üzgünüm ve tekrar etmeyeceğim. Gerekirse 1 yıl girmeme cezası verin ama geri açın. Yani bütün keyfimi kaçırdı bu olay, tekrar aktif olarak kullanmayı düşünmüyorum açılsa bile. Nasıl olsa günün birinde böyle silinebilir hesap.

Var mı tanıyan bilen birilerini, hesabımı tekrar incelesinler başka bir şey istemiyorum. "onlara ceza yok bana niye var" gibi bir mantığım yok, bana verilen cezanın çok ağır olduğunu söylüyorum sadece.

 

şu an inkar evresindesin, kabullenişte inanılmaz rahatlıyorsun.

bana da böyle olmuştu. uçağı düşürmüş pilot mu desem nasıl üzgün hissetmiştm kendimi anlatamam. üstelik benim başka hesaplarım da var.

şimdi hiç yazmıyorum çok salak bi yer. kendini sana önemli zannettiren vakit hırsızı. onun yerine kişisel işler yap.

çok zoruna gittiyse 3 4 çaylak hesabı aç.

benim epey çaylak hesabım var.

ama şunu gör bu saçma yerin seni nasıl sömürdüğünü gör.

geveze yazar

ekşi şeylere cıkan yazılarımı da kaldırın dedim kaldırmadılar.

başka hesabım var da boş o, yani hadi tamam gene normal yazar hesabımdan yazabilirim ama çok anlamsız geliyor bunu yapmak. bu saatten sonra kullanmam zaten onu da.

sanguine

kişisel işler yap ya. tabi yasal yollara gücün varsa uğraş. sözlüğün geçmişini şöyle anımsıyorum, yanlışım olabilir. entryleri vermiyorlar gibi. ama sonra yoğun hak arama üzerine paşa paşa yahut mke mke ne denir bilemedim vermeye başladılar. dediğim gibi yanlışım olabilir.

ee illa kitlelere ulaşmak istiyorsan twetter hesabı aç. ne bileyim haksızlıklarda bir seste ben olmak istiyorum falan dersen ki bence sözlüğün bu hali de çok boktan, çünkü hiç unutmam bi keresinde: bir kızı tehdit ediyor diye bir isim düşmüştü önüme ve entrymle lince katılmıştım. sonra haberin yalan olduğu, linçlenenin intiharıyla ilgili söylemler oldu. öyle tutuştum anlatamam. yani sözlüğe düşen haberlerin gerçekliği de tartışılır. o günden sonra linç konusunda hep iyice inceleyip durup düşünme kararı almıştım. yani umarım söylenenlerin hiçbiri doğru değildir, düşün yani bu kadar ürkütücü olabiliyor insan istemeden.

yazma yeteneğim körelecek diye korkuyorsan, 1000 kitaba gir roman yorumla, çok sıkıcı bu gerçi. ya da bi defter tut tıpkı sözlüğe yazıyor gibi yaz. kimbilir belki bi gün kendi sözlüğünü kurarsın.

off yine de çok cezbedici bi yer seni anlıyorum. ama o hesap geri gelmiyor naparsan yap. boş veeer.

geveze yazar
1

mobil görünümden çık