Sizi bu siteye ne çekiyor? Ben günlük kaos dozumu almak ve işsizlik nedeniyle kısıtlanan enformasyon ve iletişim akışını normal seviyelere çekmek için buradayım.

Teşekkürler.


 

Bütün işsizler ve gizli işsizler burada. Benimkisi hobi.

pavlis

Herrrr yerden ve herrr alandan insan var. Normalde ulaşması saatler sürecek bilgilere buradan saniyeler içinde ulaşılıyor. Güzel site <3

abuzer

Bilgi gereken sorular sorduğumda cevap alamıyorum. Eskiden böyle değildi. Yine de giriyorum, üç beş tanıdık sima görüyorum. Onlar da nick değiştirir ya da gelmezse hiç girmem.

gabe h coud

@pavlis: Buraya sayıp sövüp her duyurunun altında bitmenin altında nasıl bir motivasyon var?

sekizdokuzon

Kaos, goygoy, bazen soru isaretlerim oluyor, farkli farkli insan tepkilerini gorme, aliskanlik..

mor oje

@sekizdokuzon, gizli işsizlik?

pavlis

sen sor diye

geveze yazar

Halka yarar sağlama, bildiklerimi insanların faydasına sunma gibi hayır hasenat temelli bir ülkü.

Bruce

konu cesitliligi. hayatin her alaniyla ilgili konular atiliyor buraya. bircok farkli konuda bir seyler okuyup ogrenebiliyorsun. benim gibi herbokologlar icin bicilmis kaftan.

antikadimag

Merak ettiğim sorulara cevap alabilmek biraz da sosyalleşme amacıyla buradaydım. Buradaydım diyorum çünkü artık çok girmiyorum.

rock n roll

Yazmayı unutmuşum bende buradaydım eskiden. Evet artık çok girmiyorum inanın ki.

pavlis

Ben bi burada takilirken bi de zuhal topalla yemekteyiz'i izlerken beynimi bi koseye firlatmis gibi hissediyorum. Hosuma gidiyor, dinlendiriyor.

Mesela bu sorunun altinda bile ne guzel turlu turlu cevaplar terslemeler var cok iyi degil mi ya sgahdsj

Feriyaanim

Duyuruyu birakmanin esigindeyim.

Turkce iletisim kurmak, Turkce yazmak icin siteye giriyorum.
Artik faydali cevaplar alamiyorum. Duyurular da cok ilgimi cekmiyor. Uzun uzun cevap yazasim gelmiyor.

Cevaplarini begendigim birkac duyurucu var. Onlarin yazdiklari disindakileri okumuyorum bile.

thetruenorthstrongandfree

Vakit öldürmek için

jülsezar

soru sormayı seviyorum ama buraya soru sormaktan ziyade bir amaç için girdiğimi farkettim. çünkü burdakilerin birçoğu karşısndakini rencide etmeye çalışan, onu ne kadar tarumar ettiğini umursamadan; tatmin olmaya çalışan hem kırıcı hem kırılgan tipler. onlara bir nevi insanlık-maneviyat öğretmek için girdiğimi farkettim. bazen kendim de kırıcı olduğumu farkediyorum. bu böyle olmamalı hemen toparlıyorum. e zorlanıyorum da. belki ben de olgunlaşıyorum bu arada.

neyse bunun dışında onlarca tane dikiş, bağlama, piyano, yabancı dil, yemek, temizlik, sağlık... üzerine sorularımı sorduğum gruplarım var. internet evimde sürekli açık zaten.

fen/edebiyat mezunuyum türkdili. istesem dershanelerde iş bulurum belki onun yerine mutfakta harikalar yaratmaya çalışıyorum. eşim bu benim için daha iyi, işime geliyor. şimdi sen çalışsan hem benim maaştan kesilecek hem yorulacaksın diyor. aşırı maddi yetersizliğimiz de yok zaten.

yani işsiz falan değilim çok şükür. projelerim de var: ders videoları çeker satarım belki, diksiyonuma ve ses tonuma hayran olanlar var reelde. neyse benden çok bahsettim biraz daha benden bahsedeyim. sonra belki kafe açarım. evde akrabalara diktiğim kıyafetlerden bile para damlatıyorum evcağzıma. ordan yürürüm belki.

ne diyorduk buraya niye giriyorum. bazen saplantı gibi de oluyor. bi merak duygusu sarıyor. hani acaba ne denmiş falan. onun için belki.

burda soru sorup cevapları okumak 10 dönüm tarla sürmek kadar yorucu ve vakit alıcı sanırım bazılarına göre. nete giriyorsan saniyeler içinde oku yaz.

yukardakileri de şey için yazdım hemen işsiz, bilmem ne... hatta bugün biri benim dikişle uğraşmamı aşağıladı aklınca. kendisi de öğretmenmiş. asdfgh süper ötesi maşaAllah. öyle işte.

geveze yazar

Sırf alışkanlık.

peki madem

eskilerdenim. aliskanlik biraz. uzun sure takilmadim. sonra turkiye hakkinda sorularim olunca geri gelmistim. hala da ara ara takiliyorum niyeyse.

compu selam. ses ver.

ermanen

anonimlik cok hosuma gidiyor ve bazi yazarlarin bagimlisi olmusuz......

ala09

10 sene kadar once sozluk iyice boka batinca buraya kaydim..

cooperr

normal şartlar altında aynı ortamda bulunma şansını bulamayacağım elit insanlar var.

Mehmettheslim

aşırı asosyal olduğum yıllarda forumlarda takılıyordum
burası da nostalji oluyor
yazı dilimi güncel tutuyor

bir soru sorcam

10 yıldan uzun süredir bir alışkanlık benim için. Özellikle 2013 civarı burada gönül işleri duyurularını okumak benim için bağımlılık gibiydi çünkü saçma bir ilişkim vardı ve insanların ilişkilerinde yaşadıkları şeyleri çok merak ediyordum.

Şimdi o eski tadı almasam da her gün en azından bir kez bakıyorum hala.

ms brownstone

Okumak için giriyorum. Farklı görüşleri okumak tatmin ediyor. Bu ara işsizim. Şu an dolunayda orman manzarasına bakıp arada cevapları okuyorum

piranase

Özellikle ilişkilerle ilgili duyuruları okumak ve onlara cevap vermek benim hoşuma gidiyor. Genelde "ben olsam ne yapardım" diye düşünüp öyle cevap veriyorum, iyi geliyor.

pispinti

gencligimi hatirlatiyor :)

in vino veritas

Arada bir boş vakitte neşeliyken gırgır okuma amaçlı giriyorum. Boştayken kaliteli içerik arayışım olursa yabancı reddit ya da youtube içeriklerinde takılıyorum ben, buradan öyle bir beklentim yok zaten :D

titanic kemancısı

Harbiden bilmiyorum. Arada ben de kendime soruyorum. Misal eskiden gssozluk her gun girerdim. Resmen simdi bazen günler boyunca girmiyorum. Ama buraya her gün bir göz atıyorum.

Çok rastgele sorular var. Ondan galiba. Alt tarafta biri seks sorusu sorarken üstte sanat soruluyor falan. Kaos var.

logisticsmanager

Çok öğretici sorular ve cevaplar oluyor. Çok faydalanıyorum ben. Yormayan küçük küçük bilgiler. Hep değişik konu olduğu için de sıkmıyor. Dün uzun süre kullanılmayan bisikletlerle ilgili bilgi vardı mesela. Hafta sonu bisikletime el atmaya karar verdim. Hiç aklımda yoktu.

Mirket

Ben gercek hayatin nabzini burada ve reddit'te tuttuguma inandigim icin takiliyorum.Eksisozluk trol kaynadigi icin o ozelligini kaybetti maglesef. Twitter,instagram vs. cok kasinti tipler var.Sevmiyorum

turkuaz

Çok zeki yazarlar var olaylara gayet güzel yaklaşıyorlar ama türk insanından kopuk, toplumu anlamayan plaza insanlarıda var. Bana çok şey öğretti burası her konuda. Özellikle insanlarla ilişkiler falan herkes hayat tecrübesini anlatıyor bazen parayla bile satın alamazsın bunu.

komando kani var bende

Şu sıralar alınık/satılık şeysine koyduğum ilana cevap/mesaj var mı diye girip çıkıyorum. Girmişken de neler yazılmış, cevap verebileceğikm bir şeyler var mı diye bakıyorum öyle.

orta buyuklukte bir ulkenin krali

Benim için üç nedeni var.

1. Merak: Diğer insanların gündeminde ne var.
2. Bilginin testi: Acaba benim bildiğim bilgiler veya yaptığım yorumlar diğerleri için ne kadar doğru ne kadar yanlış.
3. Soru sormak: Bazen benim de kafama takılan oluyor, yardım almak için.

orangesandsea
1

mobil görünümden çık